Lakkorrektion og andre bilpleje produkter findes hos www.sonaxservice.dk!

Skynd dig ind på www.sonaxservice.dk og læs mere om Sonax og alle forskellige typer bilpleje som udbydes. Du kan se nærmere detaljer om disse ved at klikke dig ind på www.sonaxservice.dk. Her kan du læse masser af detaljer om produktserierne samt Sonax generelt.

Sonaxservice.dk - logo

Lakkorrektion

På www.sonaxservice.dk kan du finde information om lakkorrektion. Dette er den proces, hvor fejl i bilens lakoverflade fjernes eller minimeres. På denne måde kommer lakken på bilen til at fremstå så fejlfri som muligt. Det er altså en af de bedste former for lakpleje til biler. Har din bil ridser eller ætsninger i lakoverfladen, bør du overveje denne metode til at gøre din bil så smuk og skinnende som ny. Dette foretagende af minimering af fejl på din bils lakoverflade kan typiske tage mellem 12-16 timer. Se nærmere detaljer om denne proces ved at klikke dig ind på www.sonaxservice.dk. Her kan du generelt læse en masse om Sonax Service. Du kan bl.a. læse nærmere om Sonax’ forskellige samarbejdspartnere. Du kan endvidere se nærmere på kurser til private samt priser på de forskellige produkter fra Sonax. Herudover kan du finde et galleri samt en blog. Klik dig ind på hjemmesiden for at se nærmere på alt dette.

Sonax Service

På www.sonaxservice.dk kan du finde alt om Sonax Service. Sonax har udviklet en række serier af produkter med bilpleje som omdrejningspunkt. I disse produktserier fra Sonax kan du bl.a. finde ”Gør-det-selv” produkter, kemi til autovaskeanlæg, hjælpematerialer og meget mere. Tjek produktserierne fra Sonax ud ved at klikke dig ind på www.sonaxservice.dk. Sonax er den ideelle forhandler, når det kommer til professionel bilpleje. Så leder du efter lækre ”gør-det-selv” produkter til din bil eller måske kemi til autovaskeanlæg, bør du helt klart tjekke produktserierne fra Sonax ud. Du kan se nærmere detaljer om disse ved at klikke dig ind på www.sonaxservice.dk. Her kan du læse masser af detaljer om produktserierne samt Sonax generelt.