Planlæg jeres teambuilding events med frokostordning eller julefrokost i København fra Madkonceptet

Skal I til at planlægge et teambuilding event, så må I selvfølgelig ikke glemme maden! Madkonceptet har en frokostordning i København, I simpelthen ikke kan gå glip af! Der er ingen ekstra gebyrer for allergikere, vegetarer og veganere. I kan derfor planlægge jeres julefrokost i København, så hele teamet er med.

Sørg for god mad til hele teamet med frokostordning i København

I alle jeres events der tager det meste af den dag, er I nødt til at sørge for at jeres medarbejdere får mad. Derfor er en frokostordning i København fra Madkonceptet ikke til at undvære. Det er muligt med ekstra tilkøb som sandwich og osteanretning i blandt andet lækkert. Derfor bliver en frokostordning i København til jeres smag. Maden laves i høj kvalitet, af gode og friske råvarer. Derfor er I sikret, at en lang dag til teambuilding slutter på den bedste måde, eller giver en velfortjent lækker pause med god mad. Hvis I ønsker god og frisk mad, så er frokostordning i København ikke til at undvære. I kan skrive så mange på som I har brug for, og tager I kontakt til Madkonceptet, vil de vende tilbage med et tilbud.

Forkæl teamet efter teambuilding event med julefrokost i København

Måske har I planlagt et teambuilding event i december, eller januar. Hvorfor så ikke slutte af med en rigtig lækker julefrokost i København, med alt det gode julemad? Madkonceptet laver lækker mad af gode og friske råvarer. Det sikrer jer en julefrokost i København, der går langt udover jeres forventninger. Det vil helt sikkert også falde det rigtige sted, efter en dag, hvor I alle har været på med teambuilding events. En god julefrokost i København efterfølgende gør I alle kan falde lidt ned, og gennemgå jeres oplevelser på en festlig og sjov måde. Madkonceptet tilpasser altid menuen efter jeres ønsker, så I får en julefrokost i København der passer til jer alle.