Kigger du efter paprika eller peber i højere kvalitet?

De fleste danskere har mærket, hvor stor forskel der er på webshops og deres serviceniveau. Nogle yder den mest basale service og tager lang tid om leveringen. Andre yder hele den store pakke. Et godt eksempel på sidstnævnte er T.I. krydderier, som giver fri fragt over 300,-. Find bl.a. paprika og peber i udvalget.

T.I. krydderier

Paprika / chili hos T.I. krydderier

T.I. krydderier og deres store sortiment af paprika er værd at bide mærke i. De har valgt at slå sortimenterne med chili og paprika sammen, så du hurtigt kan danne overblik. Det er også to krydderityper, der ofte kombineres i samme ret. På tikrydderier.dk kan du bl.a. vælge knust og sød chili. Køb grøn jalapeno, edelsüss paprika og habanero. Du bliver også nødt til at smage på deres økologiske røget paprika. Hos T.I. krydderier er de rigtig stærke i økologiske krydderier, hvad end det kommer til paprika, chili eller noget tredje.

Lad mig anbefale en mør og lækker gryderet med paprika, hvis du vil lave noget nemt og lækkert. Lad endelig være med at spare på paprikaen, så du får den fuldendte smag. Denne kan også nemt spices op med chili, hvis familien er for det. Alternativt kan familiemedlemmerne selv påføre chili efter behov, når der er serveret.

Forskellige blandinger med peber og salt på tikrydderier.dk

Det er ikke kun gratis fragt over 300,-, der er en servicefordel hos T.I. krydderier. De udmærker sig nemlig også ved at tilbyde god kundeservice. Du er altid velkommen til at sende dem en mail. Alternativt kan du også ringe på deres telefonnummer for at høre mere om salt, peber eller mere eksotiske krydderier. Fordi T.I. krydderier forhandler også et stort udvalg i peber og salt. Ægte Himalayasalt er rigtig populært. Det giver en fantastisk smag, når man kværner det ud over en hvilken som helst ret. Denne type salt kan både fås i en fin og grov variant hos webshoppen. De sælger også hele hvide peberkorn. Smag også på deres hvidløgspeber. Skal det være lidt mere eksotisk? Så prøv Madagaskar peber fra udvalget af. De er i den grad førende i peber, når vi sammenligner med andre danske krydderiwebshops.