Firmafrokost i KBH – Frokostordning til erhvervsliv i hovedstaden

Ønsker du en frokostordning med god service i hele København? Madkonceptet fremstiller altid dagens retter med gode råvarer. Kvaliteten er derfor også markant bedre end så mange andre i branchen. Firmafrokost som catering er ikke blot populært i hovedstaden, men er så småt også ved at brede sig til resten af Danmark. På madkonceptet.dk kan du også bestille tapas samt klassisk mad til julefrokost. Både private og erhverv serviceres med deres diner transportable.

Madkonceptet

Frokostordning i Hovedstadsområdet med gode råvarer i centrum

Det er vigtigt, at vi også har det lidt godt, når det er hverdag. Selv den helt almindelige onsdag midt på arbejdsdagen. En frokostordning er et værdsat indslag, som bringer noget næring og værdi ind i det daglige. Madkonceptet og deres frokostordning i København indeholder noget for alle, og uden gebyrer ved specielle ønsker. Vegetarer, veganere, allergikere osv. skal betale 0 kroner ekstra for at få mad, som de også kan nyde. Hver dag glæder mange ansatte i vidt forskellige virksomheder spredt i hele København sig til at modtage deres frokost. Hvis du også vil tilmelde dig denne frokostordning til de kvalitetsbevidste, hvor variation er et centralt element, så klik ind på www.madkonceptet.dk nu.

Madkonceptet firmafrokost – Tilmeld i dag

Firmafrokost giver noget særligt. Det er en måde også at hygge sig lidt med ens kollegaer. Der er mange, som elsker at sætte sig ned sammen omkring en eksklusiv buffet, der indeholder lækre og samtidig nærende retter. Dette står i kontrast til den danske madpakke, som nogle gange ender med at blive lidt kedelig. Firmafrokost står også i kontrast til et visit over i grillbaren eller pizzariaet, hvilket normalt ikke er en særlig sundhedsmæssig holdbar løsning i det lange løb. Madkonceptet gør det nemmere og mere lækkert at spise sundt i virksomheden med deres hovedstadskendte firmafrokost.

Firmafrokost fra Madkonceptet er nemt at tilmelde sig. Et opkald, og så kan I godt glæde jer til alle de lækkerier, som I modtager på arbejdet. Denne frokostordning på madkonceptet.dk er naturligvis til alle firmaer i København, men også omegnen.