Ansigtsmasker og bodyscrub i mest vidunderlige kvalitet

Badeanstalten og deres kropsplejeprodukter sælges hos mange forhandlere. Du får også rigtig god service, hvis du køber dem på badeanstalten.dk. En af fordelene er nemlig gratis fragt over 499 kroner. Det gælder, hvad end det er bodyscrub, ansigtsmasker, badesalte, flydende sæbe eller noget andet.

Badeanstalten

Bodyscrub – Gratis fragt ved køb over 499 kroner

Når du slapper af i karbadet, så er der ikke noget mere lækkert end en Badeanstalten bodyscrub. Den kan skrubbes på hele kroppen og give den næring og en fantastisk duft. Brug gerne en ske til at røre din bodyscrub op med, før du benytter den i badekarret. Det gør det også nemmere at dosere den. Masser deres bodyscrub ud i cirklende, blide bevægelser. Det siges, at den fjerner de døde hudceller, og at din hud ender rigtig lækker og blød. Deres bodyscrub kan på alle måder anbefales, hvis man har brug for at skrubbe stresset af kroppen og forkæle sig selv lidt en smule. Giv den evt. også til en, du synes, der skal forkæles lidt yderligere.

Ansigtsmaske fra Badeanstalten til den reneste form for selvforkælelse

Når vi bliver ved ren og skær selvforkælelse, er det så ikke også på tide at lægge en ansigtsmaske? Badeanstalten tilbyder også fantastiske ansigtsmasker til peel-off. De er selvfølgelig udviklet med inspiration fra naturen, som resten af udvalget. Få en sund glød med en Badeanstalten ansigtsmaske, som siges at fjerne døde hudceller og giver huden en øget blodcirkulation. De kan anvendes til forskellige hudtyper. Prøv en af deres fantastiske ansigtsmasker i dag. Advarsel: Det er svært at undvære dem i sit liv, når man først har afprøvet en af mulighederne. Deres ansigtsmasker er naturligvis beskrevet mere dybdegående på hjemmesiden, som du finder på www.badeanstalten.dk.

Badeanstalten er en yderst serviceminded virksomhed, som forhandler og producerer alt fra ansigtsmaske til bodyscrub. Du må heller ikke misse deres badesalte, salver, læbepomader og shampoo. Produkter som flydende og fast håndsæbe samt body wash, massageolie og bodylotion er også få klik væk. Få fri fragt over 499 kroner på det hele inkl. badesalt, ansigtsolie og diverse cremer.