Ribber og boldtrampoliner i fremragende kvalitet online hos Sidea.dk

Køb ribber og boldtrampoliner, og få god service hos Sidea.dk, der sælger træribber til dine behov. Køb fitnessudstyr til erhverv og til private. Bestil også alt i styrketræning som håndvægte, vægtskiver og vægtstænger, men også racks, tatami måtter og træningsgulv i absolut topklasse! Sidea er et berømt italiensk brand, der nu også er ved at åbne dørene op i Danmark. Serviceniveauet er højt, hvilket afspejles i kyndig kundeservice, fri levering over 999 kroner samt rentefri finansiering.

Sidea.dk

Kontakt www.sidea.dk, og hør mere om deres ribber

Køb en ribbe i træ. Der sælges træribber med udhæng, samt mere ”vertikale” modeller. Udhæng er mere undtagelsen end normen, når man kigger på idrætshaller, fitnesscentre osv., men det er en type af ribber, der giver nogle fordele. Udhænget egner sig bl.a. til pull-ups og chin-ups. Så får man et multifunktionelt redskab, der har mange anvendelser, hvilket er noget, man især leder efter i mindre motionscentre. Også i et home gym er træribber i stigende grad populære. En ribbe kan selvfølgelig også bruges til udstrækning og et væld af styrkeøvelser. Listen er lang – meget længere, end der er plads til i denne artikel. Hvis du vil vide mere om øvelser til ribber, så kontakt Sidea.dk, eller kig på forskellige troværdige træningsblogs og træningsvideoer online.

Boldtrampolin – Få fantastisk service hos denne leverandør

I en anden kategori finder man boldtrampoliner i forskellige udgaver. Køb bl.a. en rebounder i høj kvalitet. Bestil også outrace bolde til trampoliner og helt almindelige trampoliner til personer. De benyttes nemlig i et væld af forskellige øvelser og inden for mange sportsgrene og atletiske skoler. En boldtrampolin kan benyttes med en medicinbold og give en god helkropsøvelse med dynamik. Mærket Sidea står kun for kvalitet, og det afspejles også i kategorien med boldtrampoliner. Kig selv nærmere nu på www.sidea.dk.

Find bl.a. en ribbe eller boldtrampolin hos Sidea.dk, der tilbyder italiensk kvalitet til styrketræning, funktionel træning m.m. Køb også vægtveste, ringe, sandsække, kettlebells og vægtskiver. Udvalget byder samtidigt på forskellige ting inden for bænke, vægtstænger og kalk til fitness.