Virkelig god service hos Unik Sko. Køb sandaler fra bl.a. Tamaris og Bubetti!

Unik Sko sørger for høj kvalitet, og det kommer bl.a. til udtryk i deres udvalg med Bubetti og Tamaris sandaler. Fordelene er mange, og servicen er altid i top. Så derfor får du dag til dag levering og mulighed for telefonisk service og rådgivning omkring de forskellige sko i sortimentet.

Unik Sko

Bubetti er lig med høj kvalitet

Når du køber fra Bubetti vil du med stor sandsynlighed få fri fragt. Det er fordi, at grænsen for gratis fragt allerede er ved køb over 300 kroner! Det er en servicefordel, som få af konkurrenterne kan hamle op med. Der er en del i Bubetti fodtøj at vælge imellem på www.unik-sko.dk. Shop f.eks. ankelstøvler og højhælede sko. Du kan købe lange støvler og loafers i sublim kvalitet. Hvorfor ikke også kigge på ballerinaer og pumps fra kategorien hos Unik Sko? Bubetti står nemlig både for kvalitet, luksus og holdbarhed. De ved, hvordan man laver fodtøj i skind ud over det sædvanlige. Mærket er dansk og designet er lidt en kombination af italiensk og dansk. Det hele foregår på den hyggelige familiefabrik i Firenze, hvor mange års erfaringer for alvor kommer producenterne og dig til gode. Læs mere om Bubetti sko og støvler online nu på unik-sko.dk.

Se kollektionerne i Tamaris sandaler på www.unik-sko.dk

Du har også adgang til et helt særligt udvalg i Tamaris sandaler. Ja, det er de smukkeste og mest fashionable sandaler fra Tamaris, at du kan vælge imellem på www.unik-sko.dk. Det er sandaler, som tiltaler på tværs af aldersgrupper. Unik Sko tilbyder nemlig Tamaris sandaler til unge piger, voksne damer og ældre kvinder, der hver især ønsker kvalitet. Der er også mange nyheder, fordi forhandleren fra Falster er rigtig gode til at opdatere med de nyeste kollektioner. Du får samtidig et meget prisstærkt mærke, når du vælger Tamaris.

Hvorfor ikke klikke ind på webshoppen nu for at se alle modellerne? De tilbyder sandaler fra Tamaris og Bubetti. På unik-sko.dk kan du dog også købe fra mærker som Nome, Pavement, DL Sport og en del andre. God shoppelyst hos deres skønne internetbutik.