Råvarer til at brygge øl derhjemme – ølgær, malt m.m.

Det er en gylden hobby at brygge øl. JMBryg ApS forsyner dig med ingredienser og udstyr til ølbrygning. De kan lidt mere end andre webshops. Deres servicefordele er f.eks. fri fragt på ordrer for mere end 999 DKK. Dette indbefatter levering til en dansk adresse. De leverer nemlig til hele landet, og skulle du ombestemme dig kort efter køb, så returnerer de selvfølgelig (op til 14 dage). Bestil ingredienser som ølgær og malt. Køb ølbrygningsudstyr inkl. fustager og CO2-tilbehør.

JMBryg ApS

JMBryg ApS leverer ølgær med gratis fragt blot over 999 DKK

Vil du have fat i ølgær i høj kvalitet? Så benyt dig af jmbryg.dk, som leverer ølgær til alles behov. Der er nemlig alt i gær til ølbrygning på hjemmesiden, hvor de har valgt at fokusere på produkter fra de bedste brands. Hvis du er en kender, er det nok næppe overraskende for dig, at det er mærker som Mangrove Jacks og Omega Yeast, du har adgang til. De sælger også produkter fra Safale og Kitzinger. Bulldog ølgær fås også i mange varianter inkl. Amber Lager, Belgium Saison og American West. Yderligere er Lallemand også et brand, der scorer højt. Køb din ølgær nemt online, hvad end du hælder til Kitzinger, Omega Yeast, Bulldog m.fl.

Vil du vide mere om malt, så kontakt dem via jmbryg.dk

Bestil basis malt, og kom godt i gang med at brygge øl. Fordi malt er en hovedingrediens i ølbrygning, der har stor betydning for det færdige resultat. Ønsker du at vide lidt mere om maltens rolle i det hele? Så klik ind på jmbryg.dk, hvor basis malt er nærmere beskrevet. I bund og grund er det spiret korn, som kan komme fra flere typer afgrøder, men typisk byg. Det er netop proteinerne, som er en bidragende effekt til det ølskum, som vi alle sammen elsker. JMBryg ApS hjælper dig med alle dine behov til malt. Klik også ind på jmbryg.dk for at købe humle pellets, sødemidler m.m. Deres kundeservice er nem at benytte sig af og har altid tid til en god snak om hjemmebrygning.