Køb dine New Feet sko og hjælpemidler fra Abena hos SeniorSalg.dk

For ældre er det vigtigt at have de rette produkter, der gør det behageligt at lave forskellige ting i dagligdagen. Du kan hos www.seniorsalg.dk finde et udvalg af forskellige nyttige produkter, fra gode mærker. De har blandt andet et stort udvalg af Abena produkter, samt nyttige sko fra New Feet.

SeniorSalg.dk

Stå længe på fødderne med slippers og udendørssko fra New Feet

Der kan være behov for ekstra støtte når du står på fødderne, uanset om det er hjemme eller i byen. Du kan hos SeniorSalg.dk anskaffe sko fra New Feet. Det er sko, der er lavet med god pasform, og i fremragende kvalitet. New Feet er det ideelle valg for enhver, der har brug for letvægtssål. Du kan finde sko i forskellige designs, både til sommer og vinterbrug. New Feet har både slippers og udendørssko. Du kan dermed anskaffe dine sko til indendørs og udendørsbrug, fra New Feet. Du er dermed sikret samme pasform, samt et design du kan lide. Leder du efter de rette sko, så bør du tage et smut forbi www.seniorsalg.dk. De har et udvalg af forskellige sko fra New Feet.

Få en bedre nattesøvn med Abri-Soft Washable fra Abena

Det er uden tvivl en god idé, at der i plejesektoren, såvel som i de ældres hjem, er produkter til hjælp. Det kan du finde hos SeniorSalg.dk, der har et udvalg af produkter fra Abena. Det gælder blandt andet fikseringstrusser, spisestykke og vaskehætte, i blandt andet. Abena er et dansk mærke, der har hovedsæde i Aabenraa. Abena har lavet mange gode produkter, der kan være til hjælp for mange. De smarte Abena Abri-Soft Washable, er en praktisk beskyttelse for sengen. Den lægges med den blå vandtætte side nedad, så der undgås en våd seng, og kan let rengøres i vaskemaskinen. Lyder det som noget for dig, så bør du tage ind forbi www.seniorsalg.dk, der har et udvalg af gode og effektive produkter fra Abena.