Hedenhus kan hjælpe dig med flydende olier og økologiske æteriske olier

Hedenhus har et stort udvalg af luksus økologiske æteriske olier. Læs bl.a. her om udvalget af flydende olier til al slags brug.

Hedenhus

Lav din egen kosmetik med økologiske æteriske olier

Hos Hedenhus kan du finde et stort udvalg af økologiske æteriske olier til gode priser. Deres øko olier kommer fra alle forskellige slags planter, blade, frø, nødder og frugtskaller. Olier kan bruges til mange forskellige slags kosmetik, og indeholder koncentrerede antioxidanter, vitaminer med forskellige effekter på blandt andet hud og hår. Bare for at give et eksempel på dette er abrikoskerneolie rigt på både vitamin A og Omega 6 og Omega 9. Det er meget fugtighedsgivende og har antiinflammatoriske egenskaber og giver næring til huden, så aldringstegn reduceres. Olien er rig på antioxidanter og har forebyggende effekt over for betændelse og infektion. Der findes så over 30 forskellige økologiske æteriske olier på flydende form, med hver deres effekt og indehold af vitaminer. På siden kan du også finde opskrifter på kosmetik, som du kan lave derhjemme ved at blande forskellige flydende og faste økologiske æteriske olier sammen.

 

Forkæl dig selv med gode flydende olier

Søger du basisolier og bæreolier til at lave dine egne kosmetiske produkter? Der findes masser af flydende olier hos Hedenhus, som du kan bruge til at blande dine egne kosmetiske produkter med. Planteriget indeholder alt, hvad vi har brug for af antioxidanter, vitaminer, rynkecremer, shampoo, hårvoks, ansigtsmasker osv. Der findes masser af nemme opskrifter til at blande flydende olier med f.eks. fast smør fra kokos. Du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge i butikken, som sælger økologiske flydende olier til billige priser, og som helt sikkert vil have noget, der passer lige til din smag. Søger du flydende olier til kosmetik, så kan du helt sikkert finde præcis det, du søger i sortimentet. Læs mere om deres udvalg af flydende olier, hvor du bl.a. kan finde mandelolie, arganolie, avocadoolie, chiaolie, granatæbleolie og hampefrøolie blot for at nævne et par stykker.