Flot marmorpolering, slibning samt vask af persienner og lameller

Anders Andersens Rengøring står for god service og en høj kvalitet – hver gang. De står fx for marmorpolering samt slibning og vask af persienner plus lameller. Fokus er rettet mod erhvervslivet og institutioner.

Anders Andersens Rengøring

Anders Andersens Rengøring tilbyder services som marmorpolering og slibning

Anders Andersens Rengøring tilbyder marmorpolering og slibning, så du kan få dit triste marmor til at se smukt ud igen. Med marmorpolering og marmorslibning hos Anders Andersens Rengøring får man rene og blanke marmoroverflader igen. Læs mere om den nænsomme slibning på www.aaren.dk, eller tag kontakt til denne rengøringsspecialist, der lige nu tilbyder en del ledige rengøringsstillinger, hvis du vil vide mere. Der er ikke to opgaver, som er identiske, og Anders Andersens Rengøring gør altid en del for at tilpasse sig kundens behov. Ud over marmorpolering og slibning til erhverv, så tilbyder virksomheden her også en lang række andre services til forretningslivet og institutioner, som du selvfølgelig også kan læse meget mere om online.

Læs mere om deres vask af persienner plus lameller

Lav en aftale med vask af persienner, lammer osv. på siden aaren.dk. Anders Andersens Rengøring tilbyder nemlig en del typer af specialopgaver ud over almindelig rengøring, og vask af persienner og lameller er én af dem. Hvad end du leder efter et firma til afvaskning af lameller til vinduer eller persienner, får du en god pris hos Anders Andersens Rengøring. Deres service inkluderet nedtagning af persiennerne eller lamellerne, og efter vask opsættes de naturligvis igen. Hvis det er muligt, vaskes de, mens de sidder fast. Inde på aaren.dk kan du også læse mere om deres vask af svært tilgængelige installationer inkl. radiatorer, som man almindeligvis ikke har nemt ved at komme til. Det kunne også være lamper, rør eller andre steder på loftet eller steder, der er svære at nå. Så hvis du ønsker ekspert vask af lameller, persienner m.m., så se mere online.

Anders Andersens Rengøring tilbyder vask af persienner og lameller samt effektiv og skånsom marmorpolering og slibning.