6 mm og 8 mm træpiller samt alt i hestefoder på pillemadsen.dk

Uanset om du har behov for at finde træpiller, eller du leder efter foder til hesten, så vil www.pillemadsen.dk have det, du har brug for. Du kan blandt andet finde et udvalg af 6 mm træpiller fra forskellige mærker, eller Pavo-hestefoder, så du kan fodre hesten med gode og effektive produkter.

Pillemadsen

Kigger du efter 6 mm træpiller til gode priser?

En kold vinter er næsten uundgåelig i Danmark, og du bør altid sørge for, at du har træpiller hjemme, så du kan holde varmen indendørs. Tager du ind forbi Pillemadsen, vil du kunne finde dine 6 mm træpiller, så du kan komme i gang med at tænde op. Det er ideelt, at du sørger for, at du har dine 6 mm træpiller hjemme, inden det kolde vejr melder sin ankomst. Du kan vælge forskellige mærker, der producerer 6 mm træpiller. Det gælder både German Pellets, Barlinek og Lava, i blandt andre. Fælles for alle 6 mm træpiller er, at de er lavet af 100 % træ, og derfor er et helt ideelt valg til ethvert pillefyr. Tag ind forbi www.pillemadsen.dk og find de rette 6 mm træpiller til dit hjem.

Det elskede Pavo-hestefoder i store sække

Det er vigtigt, at du finder hestefoder, der giver den rette næring til din hest, eller dit føl. Du kan hos Pillemadsen finde netop det med deres udvalg af Pavo-hestefoder. Det er foder, der egner sig til forskellige typer heste. Pavo-hestefoder tager nemlig hestens aktivitetsniveau i betragtning, og du kan derfor finde Pavo-hestefoder, der er specifikt lavet til aktive heste. Du kan også finde Pavo-hestefoder, der skal tilberedes med varmt vand, som specielt er godt til ældre heste, der har tandproblemer. Du kan finde Pavo-hestefoder i 15 og 20 kilos sække, alt efter hvilken type foder du skal have. Vær sikker på, du får foder til hesten i god kvalitet. Tag ind forbi www.pillemadsen.dk, og vælg det rette Pavo-hestefoder i deres udvalg.