USA – Best of the West og andre dele af USA hos Ans Rejser som rejsen New Orleans – hvor jazzen flyder

Der er mange forskellige oplevelser at have i USA, og det kan godt være svært at finde ud af, hvad du først skal se når du er der. Så hvorfor ikke gøre det nemt, og lade www.ansrejser.dk planlægge rejsen. Med dem kan du opleve USA – Best of the West, samt New Orleans – hvor jazzen flyder.

Ans Rejser

USA – Best of the West byder på mange begivenheder

Skal du gerne opleve den vestlige del af USA, så vil det være ideelt, at du tager ind forbi Ans Rejser. De tilbyder nemlig den perfekte rejse, hvor du oplever alt der bør opleves, når du er i området. Det vil sige du får USA – Best of the West, uden at skulle planlægge det hele selv. Du kommer ud på Alcatraz, den berømte fængsels ø, hvor 3 fanger formåede at flygte. Du vil opleve LA, Grand Canyon og andre fantastiske steder, der alt sammen vil være planlagt i din rejse. Ans Rejser har med sikkerhed planlagt den bedste tur, hvor du virkelig ser det bedste af vestkysten i USA. Det bliver en lækker og spændende oplevelse, som du vil huske længe.

New Orleans – hvor jazzen flyder til jazz entusiaster

Hvis du elsker jazz, så bliver du selvfølgelig nødt til, at opleve det fantastiske New Orleans, hvor jazzen jo opstod. Ans Rejser har sammensat den helt perfekte rejse, der gør det muligt for dig, at opleve den spændende by, med de miksede kulturer og lækre mad. Du vil opleve jazzhistorien, komme på sumptur og sejltur på Mississippi, og selvfølgelig opleve både gospelgudstjeneste og jazzbrunch. Der er meget spændende for dig, at opleve, og du kan være helt sikker på, at det bliver en tur, der er værd at tage på. New Orleans – hvor jazzen flyder, er et fantastisk sted, og vil være den bedste måde at komme væk fra hverdagen på. Ans Rejser har sammensat en rejse, der uden tvivl vil være det, du er på udkig efter.