Surf camp samt Surf Sri Lanka og Surf Bali hos Lapoint

Trænger du til et afbræk fra hverdagen, og er du vild med sport og bevægelse, så har lapoint.dk en række fantastiske oplevelser at byde på. Lapoint kan tilbyde dig et bredt udvalg af spændende rejseoplevelser med action sport, såsom surf camp og meget mere, til attraktive destinationer som Surf Sri Lanka. Udfold dig selv og din yndlingssport i idylliske omgivelser, og lær nye tricks og tips der gør din rejse til en lærerig fornøjelse.

lapointcamps.com logo

Surf camp

I surf camp har du mulighed for at blive en endnu bedre surfer, og blive fortrolig med nye teknikker, alt sammen i de helt rigtige omgivelser. Surf camp hos Lapoint er delt op i forskellige niveauer, så du kan vælge den pakke der passer bedst til dit personlige behov. Når du tager på surf camp med Lapoint, så får du meget mere end blot en sportsoplevelse for pengene. Lapoints surf camp pakker er nemlig nøje sammensat og tilrettelagt sådan at du får en autentisk oplevelse af surf kulturen og samtidig kan holde en optimal ferie under de varmere himmelstrøg.  Når du er på surf camp med Lapoint, så er der et væld af muligheder at benytte sig af. På Surf camp kan du nemlig få frisket stilen og teknikken op, og blive en bedre surfer. Surf camp byder på en række spændende aktiviteter, og bestiller du en fuld pakke på lapoint.dk kan du få både undervisning, overnatning, mad og brug af surf udstyr, til en samlet god pris. Så er du interesseret i at komme ud på bølgerne og nyde sol, sommer og frisk luft, også når det er gråvejr herhjemme, så bør du seriøst overveje at tage på surf camp med Lapoint. Bestil en af de spændende surf camp pakker fra Lapoint, og spring ud i en fantastisk ferie oplevelse for de aktive. På surf camp kan du lege, lære og leve livet, i idylliske omgivelser. De fleste af surf camp pakkerne fra Lapoint inkluderer både undervisning og leje af udstyr, så det vigtigste at huske at pakke, er sådan set dit gode humør og lysten til at opleve en masse nye ting. Når du er på surf camp med Lapoint er det nærmest kun fantasien der sætter grænserne for hvilke sjove aktiviteter du kan engagere dig i, og der er rig mulighed for at lære nye mennesker at kende.

Surf Sri Lanka

Surf Sri Lanka er et lille stykke af paradis, når det kommer til surf destinationer. Surf Sri Lanka byder på kridhvide sandstrande, et vibrerende surf miljø, og den skønneste natur. Har du behov for at pudse teknikken af, eller ønsker du blot de dejligste bølgetoppe at ride på, så vil du ikke blive skuffet over forholdene hos Surf Sri Lanka. Hos Lapoint sørger de altid for at finde de mest formidable destinationer til deres surf camps, og Surf Sri Lanka er bestemt ingen undtagelse. Tag til Surf Sri Lanka sammen med vennerne, eller tag på en solo tur, og benyt muligheden for at møde en masse nye spændende mennesker. Læs mere om Surf Sri Lanka, og bestil din rejse, på lapoint.dk.

Surf Bali

Meld dig til Surf Bali, hvis du mangler spænding i hverdagen. På Surf Bali får du et afbræk fra hverdagens rutiner og pligter, og kan nyde godt af både sol, sommer og surf, sammen med en masse andre ligesindede, der ønsker at opleve nye eventyr på bølgetoppene. Med en Surf Bali pakke fra lapoint.dk har du mulighed for at lære en masse nye ting om surfing, komme i form og i godt humør, samt udveksle erfaringer og oplevelser med de mange andre surfere og feriegæster i området. Så gør dit surfboard klar til en ekstraordinær oplevelse under solen, og kom godt af sted, til Surf Bali med Lapoint.

Lapoint

Er du vild med store bølger, så bør du tjekke de mange muligheder for at tage på surf camp med Lapoint, på deres store hjemmeside. På lapoint.dk kan du se billeder af de lækre destinationer og de store bølger, samt læse mere om de spændende muligheder for aktiv udfoldelse på deres surf camps, både i vandet og på stranden. Alle surfere elsker store bølger, og på de udvalgte destinationer du kan vælge mellem på lapoint.dk, er der gode muligheder for at lufte dit surf bræt på toppen af dem.