Surf camp Portugal og surf camp Costa Rica

Lapoint er et utraditionelt rejseselskab, som tilbyder surfing rundt i verdens mange hjørner. Man finder blandt andet surf camp Portugal og sommer og sol på surf camp Costa Rica.

lapoint

Surf camp Portugal for surfing i Europa

På surf camp Portugal befinder man sig midt i Europas surfer paradis kun 40 minutter fra Lissabon. Man kommer til at opleve en dejlig, hyggelig atmosfære på surf camp Portugal og kan godt glæde sig til at møde nye mennesker med masser af nye bekendtskaber. Man kan kommer til at bo helt nede til vandet og kan surfe hele dagen uafbrudt. Når man bliver træt, så kan man finde en kold øl eller sodavand i surf campen, hvor man også kan slappe af eller bade i havet. Vil man gerne andet end at surfe, kan man selvfølgelig også det på surf camp Portugal. Der er muligheder for alle de aktiviteter, man kan komme i tanke om, og Lapoints personale kan hjælpe med det meste.

Surf camp Costa Rica for den ultimative oplevelse

Vil man gerne udenfor Europa, kan man naturligvis også det med Lapoint. Man kan finde sommer og sol så eksotiske steder som surf camp Costa Rica eller på smukke Bali. Mulighederne er mange, men fælles for dem alle er, at sommer og sol blandt venner er målet. Man får derfor også ganske naturligt masser af venner på surf camp Costa Rica eller på en af de andre camps. Det er netop målet med turene med Lapoint. Man kan læse meget mere om mulighederne for at komme ned til varmen med sommer og sol på www.lapoint.dk. Det er også stedet, man kan booke sin tur eller kontakte en af de erfarne rejsearrangører. De står altid klar til at hjælpe og vil hellere end gerne booke jeres flybillet til surf camp Costa Rica. Det er blot få klik væk, og der er garanti for, at I ikke vil fortryde turen til sommer og sol.