Skolerejse til Amsterdam og London med Berlin Specialisten

Vælg Berlin Specialisten, og gør årets skolerejse til en speciel oplevelse. Kom bl.a. på studietur til Amsterdam og London samt andre destinationer i Europa og New York.

Berlin Specialisten

Besøg Amsterdam på årets skolerejse

En skolerejse til Amsterdam er et populært valg. Hovedstaden i Holland er kendt for de hyggelige gader langs byens utallige kanaler. Denne metropol i det flade land har noget at byde på uanset interesse, og der er et utal af spændende steder at besøge som studerende. Amsterdam startede som fiskerby, men i dag er byen kendt for alt lige fra hippie-miljøet til moderne kunstmuseer. Berlin Specialisten har erfaringer med Holland, og de har forbindelserne til at arrangere den bedste Amsterdam skolerejse til en rimelig pris. En Amsterdam skolerejse kunne indeholde attraktioner som Dam Plads, De Hallen og Oude Kerk, men man kommer naturligvis ikke uden om Anne Franks Hus, hvor den jødiske teenager gemte sig under besættelsen af landet tilbage under 2. Verdenskrig. Hvis du vælger en skolerejse til Amsterdam eller en anden destination blandt udvalget, så sørger Berlin Specialisten for at udarbejde jeres program, reservationer og mulighed for dansk guide.

Bestil en London studietur for hele klassen på www.berlinspecialisten.dk

Mange klasser vælger England som destinationen til årets studierejse. Det er især den engelske hovedstad, der tiltrækker, og med en London studietur arrangeret af Berlin Specialisten kommer klassen til at få et spækket og interessant program med masser af læring og oplevelser. Inde på www.berlinspecialisten.dk finder du detaljerede informationer om byen og mulighederne. En studietur til London med Berlin Specialisten kommer til at blive en uforglemmelig dannelsesrejse, der vil blive husket resten af livet. London er en af de mest besøgte byer i verden af mange årsager. London og England har været et af de historiske hovedpunkter i skabelsen af den moderne, vestlige kultur. Tag på studietur til den engelske hovedstad, og oplev de kendte bygninger, musicals og andet.

Berlin Specialisten skræddersyer et program helt efter jeres behov. Tag fx på studietur til London sammen med hele klassen, eller læs mere om deres tilbud på en Amsterdam skolerejse på berlinspecialisten.dk.