Rundrejser på USA’s vestkyst og østkyst tilbydes af Ans Rejser

På den anden side af Atlanten er alting større. Rundrejser på USA’s østkyst og rundrejser på USA’s vestkyst er begge smukke oplevelser, som vil blive i hukommelsen mange år frem. Der er stor forskel på landets kyster, og det vil man opleve på en rejse med Ans Rejser. Undersøg selv deres rejser nærmere på www.ansrejser.dk.

Ans Rejser

Flere muligheder i oplevelsesrige rundrejser på USA’s østkyst

Der er mange store oplevelser i vente, hvis man planlægger rundrejser på USA’s østkyst. Store byer med en masse historie, som alle har forskelligt at byde på. New York står stærkt i erindringen mange, mange år efter man er vendt hjem fra en eller flere rundrejser på USA’s østkyst. Men det er dog ikke den eneste by, som er værd at besøge på USA’s østkyst. Boston, Philadelphia og Washington er store byer, men en masse at byde på. Med andre ord, så er der sjældent nok i en enkelt rundrejse, hvorfor mange ender ud med flere rundrejser på USA’s østkyst. Du kan læse meget mere om USA – Højdepunkter på Østkysten på Ans Rejsers hjemmeside www.ansrejser.dk.

Gå ikke glip af rundrejser på USA’s vestkyst

Der er dog meget mere at se i USA, end blot østkysten. Hvis ikke du begiver dig længere ind i landet, vil du misse mange kulturelle oplevelser, som viser hvor stort og mangfoldigt landet egentlig er. Der er store kulturelle kløfter amerikanerne imellem, og det er noget man ikke nødvendigvis tænker over til daglig. USA’s vestkyst byder både på store metropoler og smukke naturoplevelser, og er på mange måder et besøg værd. Los Angeles og San Francisco lokker med smukke byer og fantastisk vejr, hvor Seattle er mere regnfuld og charmerende. Du finder rundrejser på USA’s vestkyst hos Ans Rejser. USA – Best of the West, fristes man til at skrive, når det kommer til rundrejser på USA’s vestkyst. Der er mange skønne oplevelser i vente, og så er det ellers bare at komme af sted på en eller flere rundrejser på USA’s vestkyst.