Oplev det kendte nordlys i Tromsø og Dresden med Ans Rejser

Bestil skønne rejser, hvor der er taget hånd om detaljerne af rejsearrangøren. Ans Rejser sørger nemlig for unikke pakketure, og du kan fx opleve det famøse nordlys i Tromsø samt Dresden med de smukke gader.

Ans Rejser

Nordlys i Tromsø – en unik tur på www.ansrejser.dk

Bestil en tur til Norge for at se nordlyset i Tromsø, som virkelig er en oplevelse. Er du en af de danskere, der hvert år har bestilt en ferie mod syd? Prøv at læse mere om Tromsø og nordlyset inde på www.ansrejser.dk. Der er masser af skønne oplevelser i vente mod nord. Oplev noget af det bedste, Skandinavien har at byde på. Turen her byder på Husky Safari samt slædetur med rensdyr. Flyv fra Billund, og få gratis parkering med Ans Rejser. Der kommer også til at være tid på egen til at opleve smukke Tromsø. Denne tur hos Ans Rejser byder også på en helt fænomenal hvalsafari, hvor du kan beskue de majestætiske væsner i deres naturlige habitat. Så hvis du leder efter en Norge ferie, så er denne rejse til Tromsø en super god mulighed. Se nordlyset, og hav det meste arrangeret af Ans Rejser. Det eneste, du skal sørge for, er at glæde dig til ferien.

Dresden byder på skønne bygninger og masser af kultur

Er du fascineret af Tyskland? Dresden er en underbesøgt by af danskerne, og denne tyske metropol tæt på den tjekkiske grænse skiller sig væsentligt ud fra andre tyske storbyer. Der er tale om en ægte storbyperle, som var på UNESCO’s verdenskulturarvsliste mellem 2004 og 2009. Når man først har været på en ferie til Dresden, har man lyst til at rejse tilbage igen og igen. Dresden – Tysklands Firenze er en tur på fem dage til denne perle i Østtyskland. Rejsen på www.ansrejser.dk byder fx på en byrundtur samt udflugt til Saksisk Schweiz og en skøn sejltur på Elben. Bestil din Dresden ferie hos Ans Rejser, og glæd dig til en kort smuttur til det tyske.

Bestil en Dresden rejse samt en ferie til Tromsø og nordlyset sammen med Ans Rejser.