Køb Harken blokke og Hempel bådpleje med billig fragt – vejlemarineservice.dk

Marinebutikken har et af de største udvalg inden for Harken blokke. Kigger du efter sejlbådsblokke i høj kvalitet? Så overvej også mærket Ronstan. Se alle mulighederne inde på vejlemarineservice.dk, der også fører Jotun og Hempel bådpleje.

Marinebutikken

Harken blokke til danske bådejere

Hos Harken har de en filosofi om altid at skabe blokke i højeste kvalitet. Hos Marinebutikken har du adgang til alle typer Harken blokke. Det gælder bl.a. elementblokke og bullet blokke. Det er mærket til den sejler, der ikke går på kompromis – til den, der kun vil have det bedste, når flaget er hejst i masten. Blokke fra Harken fås i mange mål heriblandt 18 mm, 29 mm og 40 mm. Mærket er ikke nyt. De har erfaringer, der rækker 50 år tilbage. Derfor kan du have fuld tillid til det, og derfor vælger mange danske lystsejlere også Harken blokke. Vil du vide mere om kvaliteten? Klik ind forbi vejlemarineservice.dk.

Hempel bådpleje er kendt for kvaliteten

Bestil Hempel bådpleje nemt hos Marinebutikken. Mærket er foretrukket af mange sejlere bl.a. pga. den høje kvalitet. Hvis du køber Hempel bådpleje på vejlemarineservice.dk, så får du adgang til mange typer bådpleje. Det er vigtigt at gøre båden ordentligt klar, inden den sættes til havs. Et godt bud er Hempel bådpleje, som kommer med nogle gode egenskaber, der ikke ses hos andre mærker i branchen. Vil du vide mere om bådpleje fra Hempel samt servicemulighederne hos Marinebutikken? Så klik ind på hjemmesiden. Det kan nævnes, at de tilbyder fri fragt over 999 kr.

Når det er sommer, og solen står højt, så er der ikke noget bedre end at komme ud i båden. At sejle giver livet værdi. Det er svært at leve livet 100 % til lands, når man først har mærket friheden. Marinebutikken har alt det, du skal bruge. Køb Hempel bådpleje og Harken blokke til rimelige priser. Samtidig tilbyder de også fugtfjernere, malergrej og værktøj. Leder du efter el og batterier til båden? Har du brug for lanterner og lys? Lystsejlere kan med fordel handle på www.vejlemarineservice.dk, der leverer billigt til hele DK. Klik også ind på deres udvalg af fendere og navigation. De har alt til din båd.