Julemarked i Hamburg og andre tyske byer som Lübeck med Ans Rejser

Julen er ikke blot noget som bør fejres d. 24. december, nej, juleture er skam også med til at skabe en uforglemmelig jul. Det er noget juleture med Ans Rejser til fulde vil opfylde og med dem kan du blandt andet komme på julemarked i Hamborg.

Ans Rejser

Juleture med Ans Rejser for en klassisk og moderne jul på samme tid

Juleture med Ans Rejser dækker alle de største julemarkeder i hele Tyskland og du kan vælge mellem 1,2,3 eller 4 dages ture. Der er sat god tid af til at smage på alle julegodterne og du får også en god bid historie med på juleturen om både julen i Tyskland og Hamborgs historie. Det er noget som Ans Rejser sørger for med deres danske rejseleder, der står klar til at fortælle dig om stort og småt i Hamborg og alle andre juledestinationer.

Julemarked i Hamburg med alt det gode i juletiden

Når det kommer til julemarked i Hamborg, så er der næsten ikke nogen bedre destination at tage på. Julen i Tyskland bliver hvert år fejret med manér og det gælder også i Hamborg. Derfor har Hamborg også et helt specielt julemarked at tilbyde, med stærke traditioner og spændende juleboder. Du vil have tid til at mæske dig godt i den tyske glühwein og de mange juledelikatesser du kun finder på julemarked i Hamborg. Der vil være noget for både store og små, så tag hele familien med og lad de små opleve den jul de drømmer om hvert eneste år med julemand, nisser og julemad.

Besparelser ved at tage på julemarked i Hamburg og Lübeck med Ans Rejser

Vil du også gerne opleve julemarkederne i andre byer end Hamborg? Så tag med på julemarked i både Hamborg og Lübeck, hvor der vil blive fortalt om forskellene i juletraditionerne. Du vil komme til at opleve hvordan julen bliver holdt i de to byer og have mulighed for at smage på alle herlighederne, tyske julemarkeder kan tilbyde. Der vil være plads til at være på egen hånd og også byrundture med dansk rejseleder, der vil fortælle byernes historie.