Bustur til Hamburg eller Cirkusrevyen 2019

Man behøver ikke at flyve til den anden side af verden for at få førsteklasses underholdning eller oplevelser. Ans Rejser arrangerer busturer til Hamburg eller København, hvor du har mulighed for at opleve cirkusrevyen 2019.

Ans Rejser

Bustur til Hamburg – en anderledes vinkel på den nordtyske storby

Tag på bustur til Hamburg med Ans Rejser, og kom under skindet på denne millionby, der er ganske få timer under den danske grænse. På en bustur til Hamburg med Ans Rejser bor man på 4-stjernet hotel. Denne anderledes ferie til den nordtyske metropol byder fx på Fischmarkt, Altona, Blankenese og Altes Land. Selve turen varer blot tre dage, og det er alt i alt en glimrende smuttur til en meget overkommelig pris. Derfor er deres bustur til Hamburg også et populært valg. Slå til hurtigt, inden de årlige afgange bliver fyldt op. Inde på ansrejser.dk finder du information om ferier til Tyskland. Læs mere om deres bustur til hansastaden Hamburg, og få en uforglemmelig række dage med et anderledes perspektiv af byen i det nordtyske, end man normalt ser.

Cirkusrevyen 2019 skal opleves – billetter online hos Ans Rejser

Cirkusrevyen er en del af den stolte danske kulturarv. Den er et stykke satirisk mesterværk, som årligt opdateres med et nyt show, der afspejler verdenssituationen. De anerkendte skuespillere og komikere kan deres kram, og de har brugt lang tid på at tolke dansk og udenlandsk politik på en underholdende måde. Der er ingen politikere, der kan vide sig sikre! Cirkusrevyen 2019 er igen i år en hylende morsom forestilling. Denne tur fra Ans Rejser byder også på et måltid hos Bakkens Perle, overnatning og kanalrundfart dagen efter samt mulighed for at opleve Nyhavn og Dragør. Tag til den spækkede Cirkusrevyen 2019, og træn lattermusklerne. På www.ansrejser.dk kan du se de mange afgange, da Cirkusrevyen 2019 er en af de populære ture, som man ikke bør gå glip af som dansker.

Ans Rejser er et professionelt rejsebureau med gode forbindelser og kompetencer, der sikrer dig de bedste ferier, hvad end det er til Danmark eller Tyskland. Oplev Cirkusrevyen 2019, eller kom på bustur til Hamburg.