Ans Rejser – julemarked i Kiel eller Italien med Amalfikysten og Rom?

Ans Rejser tilbyder nogle fantastiske rejser i juletiden som fx til det kendte julemarked i Kiel. Du finder også oplevelsesrige ferier til Amalfikysten som fx en rundrejse, der også inkluderer den italienske hovedstad Rom.

Ans Rejser

Hyggelige udstillinger i julemarkedet i Kiel

Kiel er kendte for hyggelige juleudstillinger i december måned, og hos Ans Rejser arrangeres en endagsrejse til julemarked i Kiel, hvor der også bliver tid til grænsehandel. Kiel er den største by i den tyske delstat Slesvig-Holsten og byder på masser af kultur. Hvis du leder efter en kort og billig smuttur, der kan få jer i julestemning, så overvej en rejse til julemarked i Kiel. Denne juletur inkluderer en let frokostpakke, transport, dansk rejseleder og ophold i Kiel på knap fire timer. Det er en hyggelig by med spændende shopping oplevelser, hvor I med garanti kan få gjort gode julekøb. I julemarkedet i Kiel finder du fx smukt kunsthåndværk, dukker, tin-figurer og meget andet. Inde på www.ansrejser.dk kan du læse mere om rejsen til julemarked i Kiel og se billeder af den hyggelige atmosfære.

Amalfikysten og/eller Rom på ansrejser.dk

Ans Rejser er også kendt for deres rejser til Italien, hvor der arrangeres rejser til hovedstaden og den internationalt kendte by Rom. Rom er bl.a. kendt for Forum Romanum og ikke mindst Colosseum. Det er en by, hvor man hurtigt kan miste sig selv i de hyggelige gader med autentiske restauranter og caféer. Ans Rejser tilbyder også spændende rejser til Amalfikysten, der er en kyststrækning i det støvleformede land. Amalfikysten er kendt for de idylliske kystbyer, god gastronomi og flotte panoramaer. Uanset om du ønsker at rejse til Amalfikysten eller Rom, så er Ans Rejser leveringsdygtige med spændende ferier med masser af værdi for pengene.

Ans Rejser arrangerer masser af rejser til Europa, hvoraf Amalfikysten og Rom er to destinationer, som mange danskere vender tilbage til igen og igen. Man behøver dog ikke rejse nær så langt væk for at komme i julestemning. Det er en billig fornøjelse at komme til det hyggelige julemarked i Kiel – mere info og praktiske oplysninger på ansrejser.dk.