Catering til julefrokost og nytårsaften i 2018

Madkonceptets fristende nytårsmenu i 2018 er alle pengene værd. Denne tapas-inspirerede 3-retters menu består af 10 tapasanretninger. På madkonceptet.dk kan du også bestille catering til julefrokost inkl. en mulighed for vegetarer.

Madkonceptet

Madkonceptet – Nytårsmenu anno 2018 står på tapas

Tapas til nytårsbordet er et populært valg, og Madkonceptet tilbyder en tapas nytårsmenu med levering i København. Det er en menu, der danner rammer om en uforglemmelig nytårsaften. Hvis du vælger diner transportable til nytårsaften hos Madkonceptet, kommer du til at have mere tid sammen med dine gæster. Det er en massiv opgave (at stå med maden), der fjernes fra værtens skuldre. Så er der mere tid til at arrangere pakkelegen eller anden underholdning samt mere tid til blot at nyde at være sammen med veninderne, eller hvem man holder nytårsaften sammen med i 2018. Se en komplet oversigt over nytårsmenuen på www.madkonceptet.dk, som blot kræver en bestilling på minimum fire kuverter. Tapas med inspiration fra det spanske køkken er perfekt til dem, der virkelig vil forkæle smagsløgene. De 10 tapasanretninger er delt ind i forret, hovedret og dessert, men man kan sagtens servere dem alle på én gang, så gæsterne kan gå og nippe til lidt af det hele.

Julefrokost catering i København – madkonceptet.dk

Madkonceptet tilbyder også julefrokost catering med klassiske retter som karrysild, rødspættefilet men også mørbradbøf. Hvis der er vegetarer i huset, er det også muligt at bestille en unik vegetar julefrokost som diner transportable. Madkonceptet leverer julefrokost i København, hvor du har mulighed for at vælge mellem tre forskellige anretninger. På madkonceptet.dk kan du naturligvis se alle retterne. De fleste danskere tager til flere julefrokoster, og det kan blive uoverkommeligt, hvis man altid står for maden på egen hånd. Derfor er en service som julefrokost catering hos Madkonceptet oplagt, hvis man ønsker kvalitetsmad til julefrokosten med klassiske, men også mere moderne fortolkninger af juleretterne.

Glæder du dig allerede til juleferien? Der er mere tid til afslapning ved at bestille maden ud af huset fra Madkonceptet, som leverer julefrokost mad i København, ligesom du også kan bestille en nytårsmenu med tapas anno 2018.