Udendørs skraldespande og rygerum til den offentlige sektor

ZENZO har alt til byrummet. Bestil udendørs skraldespande og rygerum online på zenzo.dk. Du finder byrumsinventar af robust kvalitet, og denne virksomhed har specialiseret sig i løsninger til offentligheden og erhvervslivet.

ZENZO

Udendørs skraldespand – Bestil affaldsspande hos ZENZO

Kigger du efter udendørs skraldespande til din kommune eller måske til fabrikken? Hos ZENZO finder du forskellige typer udendørs affaldsspande i materialer som alu, træ og plast. Vælg imellem væghængte og fritstående skraldespande samt intelligente systemer, der kan være med til at skabe et grønnere miljø. Der er også affaldsspande specielt udviklet til at være attraktive for børn at bruge – f.eks. med motiver, som børnene kan lide. Uanset om du leder efter løsninger på 50 liter, 100 liter eller en tredje størrelse, så finder du et stort udvalg af udendørs skraldespande i mange designs på zenzo.dk. Find stilfulde affaldsspande til at placere udenfor i bylivet, på stranden eller i parken. ZENZO har løsninger til alle lejligheder og i mange typer designs, så du også kan vælge de rette løsninger til din kommune, virksomhed m.m.

Rygerum – Mange løsninger

Leder du efter rygerum til byen? Så besøg ZENZO online, der tilbyder rygeskure i høj kvalitet og i mange designs. Det kunne være en pavillon til rygning, og der findes også rygerum, som er lukkede på alle sider. Uanset hvad du har i tankerne, så har ZENZO den perfekte rygeløsning til din kommune eller dit firma. Bestil rygerum og rygeskure til park, by, fabrik og meget mere. Det gør, at rygerne har et frirum, samtidig med at de ikke er til gene for dem, som ikke vil udsættes for passiv rygning. At opsætte rygeskure er en vigtig del af ethvert byliv, og ZENZO er en af de førende i landet, når det kommer til rygerum.

Bestil udendørs skraldespande og rygerum hos specialisten her, der primært leverer byrumsløsninger til offentligheden. Se også det store udvalg af betonmøbler, betonbænke og terrorsikring ved at klikke ind på www.zenzo.dk.