Køb eller lej en miljøcontainer via dc-supply.dk

Hos DC-Supply kan du bestille en specialindrettet miljøcontainer, der er bygget til at kunne håndtere skadeligt, kemisk affald. Køb en container til ethvert formål direkte på dc-supply.dk.

DC-Supply

Miljøcontainer til håndtering af kemisk affald med mere

DC-Supply leverer en miljøcontainer på 8 fod til at håndtere kemikalier, spildolie, maling og lignende produkter, der kræver en speciel container. Gulvet er opbygget som et kar, hvorved det opsamler og tilbageholder spild i tilfælde af, der skulle forekomme en lækage. Konstruktionen er naturligvis ekstra robust, så den kan håndtere opbevaring over længere tid. Denne 8 fods miljøcontainer er nem at transportere rundt med, og den kan bl.a. løftes med gaffeltruck. Bestil også et sikringsgodkendt låsebeslag fra DC-Supply, så sikkerheden løftes helt i top. Der tilbydes låsebeslag til miljøcontainer op til klasse 5 i forhold til nye regler inden for standarden. Du kan både købe og leje en 8 fods miljøcontainer hos DC-Supply.

Køb en container til ethvert formål hos DC-Supply

Containeren er efterhånden meget mere end blot en opbevaringsenhed til transport af gods. I dag er en masse containere ombygget, så de kan varetage forskellige funktioner. Køb den rette container hos DC-Supply, og find fx modeller inden for våbenopbevaring, beboelse, køkken og meget mere. DC-Supply specialiserer sig nemlig i at designe skræddersyede løsninger til den enkelte kunde, så hvis du har helt specifikke krav, er det DC-Supply, du skal have fat i. De har allerede en del forskellige containerløsninger på deres CV, du frit kan vælge fra på www.dc-supply.dk. Køb en container på hjemmesiden ved at udfylde deres online formular, og få et fordelagtigt tilbud. Hvis du vil spare ekstra, kan du købe en brugt container online.

Der er efterhånden en lang række anvendelsesmuligheder med containeren – alt fra en komplet skurby med alle tænkelige faciliteter opbygget af flere containermoduler til en miljøcontainer skabt til at kunne håndtere kemisk affald og lignende. DC-Supply er Danmarks førende inden for specialdesignede containerløsninger både til transport på land og offshore, men også inden for sanitet, opbevaring af ammunition med videre.