Jysk Biobrændsel har altid et godt tilbud på Stora Enso træpiller eller spåner til stalden

Jysk Biobrændsel forhandler et stort udvalg af gode muligheder for dig, der gerne vil foretage det miljøvenlige valg i forhold til både hjemmet og stalden. I deres sortiment finder du nemlig bl.a. Stora Enso træpiller til pillefyret eller -kaminen og strøelse til stalden i form af spåner eller træpiller.

Stora Enso garanterer ansvarlig produktion

Mangler du fyringsmaterialer til pillefyret eller -kaminen? Så er Jysk Biobrændsel det oplagte sted for dig at handle det. Hos dem præsenteres du nemlig for et imponerende udvalg af træpiller og anden biobrændsel fra anerkendte mærker som Stora Enso. Dette svenske brand sikrer dig en kvalitet i særklasse, og takket være deres bæredygtige arbejde i skovene, handler du altid deres produkter med god samvittighed. Stora Enso sørger nemlig for, at der plantes flere træer end der fælles ved produktionen af deres træpiller. Samtidig er sækkene, som træpillerne sælges i, også renset for støv og smuld, så du kan få den bedst mulige oplevelse af deres produkt. På www.jyskbiobrandsel.dk kan du læse meget mere om både dette brand, deres produkter og finde frem til den Store Enso løsning, der imødekommer dine behov bedst.

Få et godt tilbud på træpiller og spåner til strøelse

Dette er desuden ikke det eneste aspekt af dit hjem, der kan nyde godt af det miljøvenlige sortiment hos Jysk Biobrændsel. Har du f.eks. heste, grise eller kaniner så tag også et kig på udvalget af træpiller og spåner på tilbud. Disse materialer danner nemlig et optimalt underlag for både store og små dyr, der lader dem stå både blødt, behageligt og tørt. Træpiller og spåner er på den måde et alsidigt materiale, som du kan nyde godt af både i og omkring hjemmet. Hos Jysk Biobrændsel forhandles både træpiller og spåner desuden altid til gode priser, uanset om de pågældende træpiller eller spåner er på tilbud eller ej.

Der er dermed altid god grund til at klikke ind forbi jyskbiobrandsel.dk og tage et kig på det store udvalg af træpiller og spåner, der forhandles hos Jysk Biobrændsel. Uanset om du skal bruge Stora Enso træpiller til pillefyret eller spåner på tilbud til hestestalden eller kaninburet, så kan du der altid gøre en god handel.