Hovedrengøring og bekæmpelse af fugt og skimmelsvamp til firmaer, institutioner med flere

Kom af med problemer med fugt og skimmelsvamp. Anders Andersens Rengøring står for det hele og tilbyder også hovedrengøring til erhverv.

Anders Andersens Rengøring

Anders Andersens Rengøring rykker hurtigt ud for at bekæmpe fugt og skimmelsvamp

Anders Andersens Rengøring er hurtigt ude, og det er muligt at arbejde i døgndrift, hvis det er et akut problem. Fugt og skimmelsvamp skal tages seriøst. Først og fremmest foretages en vurdering med måleudstyr, når der opstår mistanke om skimmelsvamp. Dernæst udarbejdes en plan med deadline, så du har fuldt overblik over, hvad der kommer til at ske, og hvornår problemet er løst. Der rykkes ud til akutte vandskader med pumpeudstyr m.m. Anders Andersens Rengøring har også mulighed for at opsuge slam, hvis det er kloakken, der er løbet over. Der står mere om fugt og skimmelsvamp og om de tilbudte services inden for dette problem på aaren.dk. Deres personale har fagligheden og erfaringerne til at bekæmpe disse problemer for firmaer, institutioner m.m.

Bestil hovedrengøring til erhverv til særligt udsatte områder

Anders Andersens Rengøring har et tilbud om ekstraordinær hovedrengøring. Dette er ikke nødvendigt for mange af Anders Andersens Rengørings kunder, men der kan være specielle lejligheder fx i forbindelse med byggeri, hvor det er nødvendigt med en ekstraordinær hovedrengøring til firmaet for at få det helt rent. Nogle lokaler er også meget mere udsatte og kræver også en dybdegående behandling i ny og næ. Rengøringskrævende områder er fx køkkener, fælles toiletter, kantiner og flere. Hos Anders Andersens Rengøring har de udstyret til at gå i dybden med de forskellige udsatte rum, og de har personalet, der ved, hvordan man løser de mest krævende opgaver. Bestil hovedrengøring til virksomheden hos Anders Andersens Rengøring, og opnå et bedre resultat.

Døjer du med fugt og skimmelsvamp? Anders Andersens Rengøring tilbyder akut udrykning, og firmaet her sørger også for ekstraordinær hovedrengøring af rum, der har brug for en ekstra indsats. Det hele kan du læse mere om på aaren.dk.