Bestil en salgstræner, og lær salgsteknik og et sælgertrick

Rolf Høegh er professionel salgstræner, som giver din virksomhed alt hvad man kunne tænkes at have brug for, når det kommer til sælgerteknik. Via et effektivt salgskursus, kan man være sikker på at lære et sælgertrick eller to.

Resultatskaber

Hyr en kompetent salgstræner

Man kan naturligvis have en god fornemmelse for, hvordan man laver et salg, men hvis man vil have de sidste detaljer på plads, er det en god idé at konsultere en professionel salgstræner, som kan hjælpe med de små tips og tricks. Rolf Høegh er den salgstræner, som du leder efter, hvis man vil kickstarte karrieren og sætte skub i virksomheden. Måske kender du Rolf Høegh fra TV, som den succesrige ejendomsmægler eller som ekspertblogger – og nu har du chancen for at møde ham som salgstræner til private kurser for private og virksomheder, der vil opnå plus på salgskontoen.

Lær et godt sælgertrick eller to

Når man tilmelder sig et af de mange salgskurser, som Rolf Høegh tilbyder, kan man være sikker på at få lært et enkelt sælgertrick eller to, som hjælper med at få et salg lukket med succes. Man skal huske, at et sælgertrick ikke blot er for at skabe profit. Et godt sælgertrick er, at man får kunden til at have en god handelsoplevelse. Når man giver kunden en god oplevelse, får man også som sælger en mere positiv indstilling til salg. I sidste ende vil dette sige, at både sælger og kunde får en god kontakt og god oplevelse.

En god sælgerteknik giver bedre resultater

Rolf Høegh mener ikke, at det er svært at lære en god sælgerteknik – det handler blot om at være åben og lære de små, men essentielle tricks. Når man tilmelder sig et effektivt salgskursus hos Rolf Høegh lærer man blandt andet sælgerteknik, som får får vendt et nej til et ja, og sælgerteknik til, hvordan man hurtigt kommer videre, hvis et salg ikke går igennem.

Besøg resultatskaber.dk og læs mere om sælgerteknik og salgstræner Rolf Høegh.