Toiletcontainere og event containere fra DC-Supply, som er en førende leverandør

DC-Supply ombygger skibscontainere til at matche deres kunders behov. Skal du bruge en event container, en toiletcontainer eller noget helt tredje, så læs med her.

DC-Supply

Ombygget container til events

DC-Supply har i mange år ombygget containere, og almindelige skibscontainere er faktisk et glimrende udgangspunkt, hvis du skal have en mobil, let, hurtig og solid løsning. De kan let skæres i, så der kan sættes vinduer, døre og ventilation i. De kan isoleres til beboelse eller ophold. De kan bygges sammen, da de er modulære, så man kan let bygge i højden, og de kan fragtes med en kran og er derfor en hurtig og let løsning at installere. En populær løsning til fx festivaler er en event container, som kan se ud på mange måder. En event container kan fx være en bar, en foodtruck, et showroom, en toiletcontainer, et omklædningsrum, et mobilt tv-studie eller noget helt andet. Der er mange muligheder, og på www.dc-supply.dk kan du finde inspiration til, hvad din event container skal kunne. De kan flyttes let, hurtigt og billigt, og derfor er skibscontainere oplagte til events som fx festivaler og den slags.

Smart toiletcontainer – Mere info på dc-supply.dk

DC-Supply har mange forskellige standardmodeller, og de bygger også kundetilpassede samt totalt skræddersyede containerløsninger. En af de lidt mere standardløsninger, som der selvfølgelig er mulighed for at modificere, er en toiletcontainer. Toiletcontaineren kan være til mandskab på byggepladsen, til events eller til private. Så der er både modeller med så mange båse som muligt, samt modeller med toilet, bad eller toilet og køkken m.fl. Hvis det lyder som noget for dig, eller hvis du skal have en kreativ løsning på et helt specielt problem, så kan du helt sikkert kontakte dem, for så vil de finde den løsning i samråd med dig. Deres dygtige team af tegnere, ingeniører, konstruktører og håndværkere kan løse selv de mest besynderlige opgaver. Deres toiletcontainere er i bedste kvalitet og laves præcis, så de passer til dine behov. Du kan både købe og leje på siden, så tjek dc-supply.dk ud.