Skind top og læder blazer fra DEPECHE. giver et sofistikeret look

DEPECHE. er specialiseret i at fremstille og designe skind og læder i højeste kvalitet. De har mange års erfaring med at udvide deres sortiment og skabe en bred vifte af produkter til kvinder. De vægter kvalitet højt samt skaber flotte og smarte designs. Du kan som kvinde f.eks. få en flot skind top, læder blazer, crossover taske, skind bukser, læderjakke, og meget, meget mere. Du finder det inde på deres hjemmeside.

Få fat i en flot og smart skind top

Når foråret går på hæld, og sommeren titter frem, så er det tid til at finde din flotte skind top og skind nederdel frem og nyde sommerdagene i et smart outfit. Men en skind top kan selvfølgelig også gå til et helt andet outfit – f.eks. til læder bukser eller skind bukser – til kolde og regnfulde dage. Sagt med andre ord, så kan man med en skind top sammensætte lige netop det outfit, man ønsker, og til den anledning man skal til. En skind top kan være en del af et råt look. Det kan eksempelvis være en skindtop sammen med en skind nederdel, og en læder blazer eller læderjakke over toppen og så med et par solbriller. Er man mere til et feminint look, så kan du eksempelvis tage en skind top på samme med forskellige farver eller sammen med en skuldertaske. Det kan også være, man søger et business look. Her kan man sammen med en skind top have en lang lædernederdel på, en sort blazer og et læderbælte med et eksklusivt flet design. Alt i alt er der mange måder, hvorpå en skind top kan styles med andre beklædningsdele og dermed skabe et smart look. Hos DEPECHE. kommer skind toppe med korte ærmer eller ingen ærmer, med eller uden bindebånd, i brun, grå eller sort, m.m.

En læder blazer til at have over en skind top

En læder blazer kan fås i forskellige designs og ligesom med en skind top, så kan en læder blazer også bruges til at skabe forskellige udtryk og looks. Nogle ønsker en flot, klassisk læder blazer dekoreret med guldfarvet hardware og lukkes på fronten med fire knapper. En læder blazer, som både fungerer til at skabe et råt læder look, men også et casual, feminint udtryk. Andre er måske mere til et sofistikeret touch med præg af også at have et business look. Det kunne eksempelvis være en lang læder blazer, hvis formål mere er at skabe et minimalistisk og tidløst design og udtryk, som giver blazeren det sofistikerede touch og business look. En læder blazer, som derved kan bruges til mange beklædningsdele og skabe et flot outfit. Se mere om læder blazere på www.depeche-denmark.dk.