Ronstan blokke ‒ sejlbådsblokke til de tunge og lette opgaver

Ronstan blokke klarer både de tunge og de helt fine træk. Kvalitetsblokkene til din sejlbåd leveres i mange størrelser og typer, hvoraf især Ronstans glidelejeblokke, kuglelejeblokke og Orbit blokke fortjener at blive nævnt. Ingen opgave angående tovværk er for stor og ingen er for lille for Ronstan blokke, og dermed går du aldrig galt i byen med købet af disse. Derfor forhandles de også i stor stil hos Marinebutikken, der har alt til sejlads og sejlsport.

Marinebutikken

Ronstan blokke ‒ serier

Marinebutikken har alt i Ronstan blokke, og derfor har du hos dem mulighed for at vælge Ronstan blokke fra både Ronstan mini-serien og fra Ronstan serie 20 til Ronstan serie 100 – og alt derimellem. Ser du på Ronstan serie 20, kan du bruge tyndt tovværk på op til 6 mm. Har du derimod brug for blokke til tovværk i store dimensioner, så er Ronstan serie 100 skabt for dig.

Ronstan miniblokke

Miniblokke bruger du til de mindre tovværksopgaver på din båd, blandt andet i Lacy Jack-systemer, som jolleblokke eller som sallingblokke til høfligheds- og signalflag.

Ronstan blokke, serie 20

Ronstan blokkene fra serie 20 har dobbelte kuglelejer, høj styrke og minimal vægt. De er nemme at holde rene for salt og sand, da de har rensehuller. Skyller du dem jævnligt med vand, så vil de holde længe.

Ronstan Core, serie 100

Core blokkene kan du bruge til alle opgaver vedrørende kraftigt tovværk ombord på din store sejlbåd. Aluminiumsskiverne sikrer dig mod brud, og sjæklerne kan låses. Du kan tage hunsvoten af og montere splejsede øjer. Kuglelejerne med dobbelte acetalkugler gør, at Ronstan blokkene, Core serie 100, kan tåle store belastninger. Derfor anbefales de også til dem, der har store både.

Et eksempel på Hempel bådmaling

I Marinebutikken kan du i tillæg til det store udvalg af Ronstan blokke finde flere slags Hempel bådmaling. De er kendt for deres høje kvalitet, og dette er Hempel Mille Xtra 7166A, som er en bundmaling, et glimrende eksempel på. Den er desuden egnet til både stål, træ, glasfiber og krydsfiner, så den kan bruges til det meste af båden.

Hvad gør bådmalingen, Hempel Mille Xtra for dig?

Hempel bådmaling, Hempel Mille Xtra 7166A, er en selvpolerende antifouling maling. Den er beskytter godt mod alger, rurer og slim i sæsonen. Hempel bådmaling er højtydende, og du kan få den i farver, som ’grey’, ’black’, ’true blue’, ’souvenirs blue’ og ’red’.

Har du sandpapir og andet tilbehør?

Husk desuden at få tilbehøret i hus, når du skal male. På www.vejlemarineservice.dk kan du for eksempel købe sandpapir, malerrullesæt og malertape samt et stort udvalg af Hempel bådmaling, der er en del af det samlede sortiment fra Hempel. I tillæg hertil finder du også bådplejeprodukterne, Hempel Rubbing Liquid og Hempel Custom Marine Polish, der kan hjælpe dig med at holde din båd i den bedst mulige stand.

Fragt og levering

På deres hjemmeside www.vejlemarineservice.dk har Marinebutikken således samlet et kæmpe udvalg af bådudstyr som Ronstan blokke, Hempel bådmaling, bådplejemidler og meget mere, der alt sammen kan leveres indenfor 1-3 dage og til en fast lav fragt. Gå derfor selv på opdagelse i det store udvalg, eller besøg deres fysiske butik i Vejle, hvor du kan mærke kvaliteten på egen krop.