På www.moller-mammen.dk finder du et stort udvalg af dørhåndtag og møbelknopper

Møller & Mammen er en af Danmarks største forhandlere af dørhåndtag og dørgreb i høj kvalitet. Du kan inde på www.moller-mammen.dk se det brede udvalg af dørhåndtag i forskellige design og materialer, som du kan bestille hjem. Udover dørhåndtag kan du også købe smarte møbelknopper til dine møbler og give dem nyt liv.

Møller & Mammen

Dørhåndtag til enhver indretningsstil

Møller & Mammen har et kæmpe udvalg af flotte dørhåndtag til hjemmet. Går du og overvejer at udskifte dine nuværende dørhåndtag i huset eller lejligheden, så ville det bestemt være et kig værd at besøge www.moller-mammen.dk. Uanset om din indretningsstil er moderne og lys eller mere mørk og antik, så kan du hos Møller & Mammen helt sikkert finde et dørhåndtag, der passer ind. De forhandler alt fra fine dørhåndtag i porcelæn og messing til dørgreb i krom og nikkel. Alle dørhåndtag de forhandler er i høj kvalitet og fremstillet af anerkendte forhandlere som Søe Jensen, Arne Jacobsen og Frost Danmark m.fl.

Giv gamle møbler nyt liv med møbelknopper

Trænger dine møbler til lidt nyt liv? En smart måde at friske dine gamle møbler op på er ved at udskifte møbelknopperne. Ved at montere nye møbelknopper på dit møbel, kan du give det et helt nyt og anderledes udtryk. På www.moller-mammen.dk kan du finde et stort udvalg af fine møbelknopper i messing, krom m.m. Du kan sågar købe møbelknopper i flotte farver, der kan bringe lidt liv og varme ind i indretningen. Møbelknopper er en god løsning, hvis du gerne vil beholde dine gamle møbler, men de alligevel trænger til en kærlig hånd. Vælg mellem et stort sortiment af stilrene møbelknopper hos Møller & Mammen fra anerkendte brands som b.la. Nanna Ditzel. Møbelknopper kan monteres på et hav af møbler, men egner sig godt til kommoder, skabslåger og skænke. Gå ind på moller-mammen.dk i dag og bestil dine nye møbelknopper.