På udkig efter Navia Trio eller Snældan garn i høj kvalitet? Så besøg sikigarn.dk

Lige meget om du skal til at strikke en sweater, en hue, et par strømper eller noget helt fjerde, er du garanteret at finde det garn, du drømmer om, hos www.sikigarn.dk. Den imponerende side forhandler alverdens garntyper, som du kan gå på udkig i for at finde den rette kvalitet og farve efter dine visioner og ønsker. Der finder du bl.a. en lang række kvalitetsbrands, såsom Snældan garn og Navia Trio m.fl. Når du handler hos dem, er du altid sikret hurtig levering og god kundeservice.

Siki Garn & Helse ApS

1-3 trådet Snældan garn i flotte farver

Snældan garn er et færøsk garnfirma, der er gået i generationer og dermed er blevet et af de mest populære brands, der sikrer høj kvalitet og lækker blødhed. Hos Siki Garn & Helse ApS finder du et naturligt og skønt udvalg af Snældan garn, hvor håndværket og kærligheden for garn virkelig kommer til udtryk. For at gøre det mere overskueligt for dig, er Snældan garnet inddelt i de tre kategorier, 1 trådet, 2 trådet og 3 trådet, alt efter hvad du skal bruge det til. Læs mere om den enkelte type af Snældan garn på deres hjemmeside, og kom snart i gang med at strikke løs deri.

Vælg Navia Trio til efterårs- og vinterstrik

Uldgarn er både tykt og varmt, og hos Siki Garn & Helse ApS finder du Navia Trio, som tilmed er yderst slidstærkt. Tøv derfor ikke med at vælge Navia Trio, hvis du skal strikke til de kolde måneder, hvor kvaliteten gerne må være robust. Men selvom trøjer, sokker og huer m.m. gerne må være varmt og praktisk, giver Navia Trio også muligheden for at sammensætte strikkeprojektet i lækre og skønne farver. På den måde er Navia Trio et rigtig godt bud på en praktisk og pæn garntype til at strikke efterårs- og vintertøj i.

Siki Garn & Helse ApS er hjemmesiden, du finder alt i garn og tilbehør.