Matchende haveborde og havestole til dig med strenge krav

Haveborde, havestole, havehynder, markiser og lignende – hos Direkte Import finder man altid et bredt udvalg inden for denne type produkter, og næsten med sikkerhed også haveborde eller havestole, der vil passe perfekt til jeres have eller til jeres terrasse eller altan. Alle haveborde og havestole lever op til skrappe kvalitetskrav, og så er der virkelig mange fine design at vælge imellem. Læs mere om kataloget i artiklen herunder.

Direkte Import

Direkte Import og deres store udvalg i haveborde

Nye haveborde kan du med fordel starte med at kigge efter hos Direkte Import. Butikken har nemlig samlet et bredt udvalg af flotte modeller, og derfor næsten med sikkerhed også et havebord, der vil passe perfekt til jeres have. Der er både haveborde i lidt mere retro design, men selvfølgelig også moderne design. Fælles for alle typer haveborde i kataloget hos www.direkteimport.dk er et højt niveau af kvalitet, der sikrer at de nok skal holde i mange sæsoner med en smule vedligeholdelse, og at de generelt passer rigtig fint til det indimellem lidt ustadige sommervejr vi oplever her i landet.

På direkteimport.dk tilbydes havestole og meget andet

Udover nye haveborde, finder man som nævnt i indledningen også et godt udvalg af havestole hos Direkte Import. Alle havestole lever ligesom havebordene, og for den sags skyld andre møbler til haven i kataloget, op til skrappe krav til kvaliteten, og så er der virkelig mange fine design man kan vælge imellem. F.eks. byder man på havestole i polyrattan, som er et utrolig smart materiale, der både ser pænt ud, og som næsten ikke kræver nogen vedligeholdelse. Har du spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende valg af haveborde og / eller nye havestole til din have eller terrasse? Så kan du altid kontakte kundeservice på hjemmesiden, som selvfølgelig ved en masse om emnet, og som helt sikkert gerne vil dele ud af denne viden.