Køb det smukke svenske flag eller en vimpel af høj kvalitet hos Langkilde & Søn

Langkilde & Søn er en familiedrevet virksomhed, der i dag har produceret flag i over 75 år og drives af familiens fjerde generation. De stolte af at kunne kalde sig Skandinaviens, samt det danske hofs, foretrukne leverandør og producent af kvalitetsflag, flagstænger og vimpler.

Langkilde & Søn

Pryd flagstangen med det svenske flag

Det svenske flag har fungeret som et vigtigt nationalsymbol efter unionsbruddet med Norge i 1905. I 1916 blev den svenske nationaldag, også kaldet Svenska Flaggans Dag, etableret og siden da er det svenske flag blevet hejst i sammenhæng med fejringer af alle afskygninger. Hos Langkilde & Søn produceres og leveres flag, flagstænger og vimpler af høj kvalitet. Det gode håndværk er i fokus, sådan at dit nationale symbol kan holde til mange års fejringer, fødselsdage og nationaldage. Dette sikres ved brug af holdbare materialer, professionelt håndarbejde og flot indfarvede farver. Dit nye svenske flag fra Langkilde & Søn er derfor et professionelt håndlavet produkt, hvilket både kan ses og mærkes.

Find den rigtige vimpel på www.langkilde-flagfabrik.dk

Flagets lillebror, en vimpel, forhandles ligeledes på www.langkilde-flagfabrik.dk. En vimpel fra Langkilde & Søn er produceret på fineste vis og sys af 100 % vævet polyester. Netop dette materiale, er udviklet specielt til de svenske og skandinaviske vejrforhold, hvilket ofte sættes på prøve ved det blæsende Vesterhav. Du finder to forskellige modeller i den online webshop — en bandvimpel og en korsvimpel. Bandvimplen er typisk svensk, og delt i blå og gul, hvor det blå vender opad. En korsvimpel derimod er klassisk dansk, med det genkendelige kors. Denne version af en vimpel er dog ved at vinde indtog i Sverige, da den visuelt minder mere om det klassiske svenske flag. Du kan købe lige præcis den vimpel din flagstang foretrækker på www.langkilde-flagfabrik.dk og samtidig få fri fragt på alle ordrer over 699 kr.

Læs mere om de specifikke produkter, samt flagregler på www.langkilde-flagfabrik.dk, hvor du også finder kontaktinformationer på kompetente medarbejdere, der med garanti kan besvare dine spørgsmål vedrørende flagring, levering eller produktion.