Køb Bitte Kai Rand og Imperial kjoler hos Mimi de Paris

Webshoppen på www.mimideparis.dk holder dig opdateret på den nyeste mode året rundt. Find alt inden for tøj og tilbehør i høj kvalitet og til fordelagtige priser. Prøv f.eks. de lækre Imperial kjoler og kjoler fra Bitte Kai Rand.

Mimi de Paris

Bitte Kai Rand – toppen af dansk mode siden 1981

Brandet Bitte Kai Rand blev grundlagt i 1981 og er hurtigt blevet en vigtig del af den danske modebranche. Æstetik er nøgleordet, når det kommer til Bitte Kai Rands design. Mangler du nye bukser, skjorter, toppe, blazere eller kjoler, så er webshoppen på www.mimideparis.dk det rigtige sted at starte. Der finder du nemlig et bredt udvalg af de bedste items fra Bitte Kai Rand til konkurrencedygtige priser, herunder flotte Bitte Kai Rand kjoler. Så er du sikret, at tøjskabet altid er fyldt op med modetøj til enhver anledning. Bitte Kai Rand hylder de modige valg og er ikke bange for at skille sig ud i mængden. Med tøj fra Bitte Kai Rand er det derfor muligt at skabe et unikt udtryk, som komplimenterer lige netop din personlighed. Bitte Kai Rand går nemlig ind for, at det skal være sjovt at klæde sig på, samtidig med at tøjet sidder behageligt på kroppen og passer til alle kvindeformer.

Imperial kjoler du ikke kan sige nej til

Bitte Kai Rand er desuden ikke det eneste mærke, du finder hos Mimi de Paris. De forhandler nemlig også det italienske modebrand Imperial, som designer tøj i tidløst, klassisk og enkle styles. Med en af deres kjoler kan du dermed hurtigt blive sommerens midtpunkt. Imperial kjoler udgør med deres enkle design den perfekte følgesvend til hverdag såvel som fest. Hvad end den er med bindebånd i taljen eller løstsiddende, så kan du være sikker på, at din Imperial kjole sidder som skabt til dig, og så er den ovenikøbet også komfortabel at have på. Du kan med fordel style din Imperial kjole med en smuk blazerjakke eller bukser fra Imperial Fashion og på den måde skabe dit helt eget drømmelook.

Når du bestiller din Bitte Kai Rand eller Imperial kjole fra Mimi de Paris, får du fri fragt på alle ordrer over 499 kr. Og skulle du ønske at glæde en af dine nærmeste med en af disse smukke kjoler, er gaveindpakningen ganske gratis. Bestil din næste Bitte Kai Rand eller Imperial kjole nu – med kun 1-2 dages levering og 14 dages returret kan det dårligt betale sig at lade være.