Inpro A/S fører bl.a. marmor klinker og skifer bordplader på deres brugervenlige hjemmeside

Inpro A/S har alt i natursten fra hele verden. Søger du inspiration til hjemmet, så læs mere om en skifer bordplader eller om marmor klinker her.

Inpro A/S

Naturlig skifer bordplade til dit køkkenbord

Skifer er en mørk bjergart, som er enormt lagdelt, hvilket gør den interessant til at lave fliser, sålbænke og bordplader af. Der findes forskellige slags skifer, både meget sorte, mere grå og mere grønne arter. De har alle denne unikke egenskab, at de kan kløves og give en helt lige – om end ikke helt glat overflade. På den måde får man en lige overflade til fx en skifer bordplade, men et rustikt look fra naturens side. Når det kommer til skifer bordplader, så kan du få dem både med den rene kløvede overflade (rustikt), tromlet (mindre rustikt) eller slebet (helt glat). Der er forskellige fordele. Det er selvfølgelig fedt, at pladen er helt flad, når man skal stille et skærebræt derpå, men det kan nu også noget med den kløvede overflade. Det ser fantastisk ud! Du kan finde en skifer bordplade hos Inpro A/S, som har et kæmpe udvalg af natursten til gulve og bordplader. Det vil se super lækkert ud i dit hjem!

Marmor klinker er de perfekte naturstensfliser

Inpro A/S har også et stort udvalg af marmor klinker. De samarbejder med stenbrud i Kina, Israel, Italien, Grækenland, Sydamerika og mange andre steder i verden. Det gør, at de kan tilbyde et enormt udvalg af forskellige smukke natursten, som hver har deres unikke egenskaber og udseende. Når du skal finde marmor fliser, så er der en masse forskellige farver at vælge imellem. Marmor kan være helt hvidt, meget mørt og nærmest sort. Det kan være ganske grønt og næsten ildrødt. Der findes et hav af forskellige smukke typer marmor, som du kan få ind i dit hjem. Naturstensfliser i hjemmet ser enormt lækkert ud, da det giver noget rustikt til stilen. Der er desuden mange forskellige måder, marmor klinker kan overfladebehandles på. De kan slibes eller efterlades mere rustikke. Det er op til dig.