Firmaevents samt teambuilding i København tilbydes ved QAKK

 

Der er rig mulighed for at afholde spændende firmaevents og teambuilding i København og omegn takket være firmaet QAKK.

qakk.dk logo

Firmaevents

Når man besøger QAKK online på deres hjemmeside, bliver man mødt af et rigt udvalg af forskellige muligheder for at afholde sjove og anderledes firmaevents. Omdrejningspunktet kan både være ren underholdning såsom en festlig Casino Royal temafest, men det kan også være mere konstruktive rammer såsom et teambuilding kursus, hvor man kører på segways eller lærer at lave lækker mad sammen på en kokkeskole. Mulighederne for at afholde forskellige former for firmaevents sammen med QAKK er kort sagt mange. Hos dem er man altid i sikre hænder hos et dygtigt team af festarrangører og eventkoordinatorer, der har stor erfaring med at få de bedste resultater ud af både store og små firmaevents. Et firmaevent er en rigtigt god investering i medarbejdernes trivsel og samarbejde, der har positiv effekt på virksomheden på længere sigt.

Teambuilding i København

Teambuilding er et af nøgleordene, når det kommer til moderne og dynamiske virksomheder. Rigtigt mange firmaer er afhængige af, at deres medarbejdere kan arbejde sammen på mange forskellige måder og i forskellige teams. Derfor oplever man hos QAKK rigtigt stor interesse for deres mange tilbud om teambuilding i København og omegn. Med effektiv teambuilding i København kan firmaer i hovedstaden styrke samarbejdet internt i virksomheden på en spændende måde. Et teambuilding event kunne for eksempel være en guidet segway tour eller gospelundervisning. Et vellykket teambuilding arrangement er et, hvor de deltagende bliver udfordret og skal arbejde sammen om at løse en fælles opgave. Den bedste og sjoveste teambuilding i København finder man hos QAKK.

 

Læs nærmere om de mange muligheder for at arrangere firmaevents og teambuilding i København og omegn online hos QAKK på hjemmesiden www.qakk.dk.