Festmenuer og mad ud af huset på Falster og Lolland fra Slagter Zangenberg

Tilbage i november 2016 blev en slagterbutik i Vordingborg overtaget af ny ejer og lavede den om til den populære Slagter Zangenberg. Den nye ejers passion for mad resulterede nemlig i, at han valgte at overtage og køre sin egen slagterbutik som udelukkende indeholder de bedste råvarer, som er indkøbt lokalt, der bearbejdes med godt gammeldags slagterhåndværk. Alt det bidrager til at Slagter Zangenberg vælger at køre kvalitetsgaranti på deres produkter i butikken.

Slagter Zangenberg

Se de tilbudte festmenuer på Falster og Lolland

Har du behov for levering af festmenuer på Falster? Så kan du med fordel tage et kig på det store sortiment fra Slagter Zangenberg. Der kan du nemlig finde en masse forskellige festmenuer, uanset hvilken smag som selskabet synes om. Menuerne er nemlig sammensat med masser forskellige typer af mad, som der frit kan vælges mellem flere muligheder i festmenuer på Falster. Derudover er det også muligt at lave saml-selv menuer, så selskabet kan få maden præcis, som de ønsker. Du kan tag et kig på det store udvalg af mad og menuer fra Slagter Zangenberg, som kan benyttes til festmenuer på Falster. Du kan se udvalget på deres hjemmeside, som du kan besøge her – www.slagterzangenberg.dk.

God mad ud af huset på Lolland

Skal du have mad ud af huset på Lolland, så kan du med fordel tage et kig hos Slagter Zangenberg. Der får du altid lækkert mad ud af huset af høj kvalitet, som er lavet af deres mange dygtige medarbejdere. Du kan se det store udvalg af menuer og madprodukter på deres hjemmeside til Lolland og andre byer. Den kan du besøge lige her – slagterzangenberg.dk, hvor du både kan se det store sortiment og finde flere informationer omkring Slagter Zangenberg. Det er meget anbefalelsesværdigt.