Få hjælp til planlægningen af fester i og omkring København af QAKK

 

QAKK sørger for, at det altid er muligt at finde den rette location og spændende festlokaler i København og omegn, når der skal afholdes firmafester.

qakk.dk logo

QAKK’s tilbud indenfor festlokaler i og omkring København

QAKK kan planlægge en masse spændende fester i og omkring København. De har adgang til en lang række forskellige locations, man frit kan vælge mellem, når man bruger dem som festarrangør. På deres hjemmeside finder man et komplet liste over alle festlokaler i København og omegn, som de har til rådighed. Man vil uden tvivl blive imponeret over det store udvalg samt nogle af de helt særlige lokationer og eventsteder, der er at vælge ud fra. Et par eksempler på festlokaler i København kunne være havnepromenader, konferencesale eller restaurationer. Uanset hvilken type firmafest, man skal afholde, vil man altså kunne finde passende festlokaler i København eller hovedstadens umiddelbare nærhed hos QAKK. Er man interesseret i at høre nærmere om de mange muligheder samt priserne på de forskellige festlokaler, kan man finde inspiration på deres hjemmeside eller ringe direkte til QAKK på tlf. 42 52 10 10. Om man skal afholde firmafest for 20 eller 500 mand, har QAKK uden tvivl de rette festlokaler til rådighed. De står samtidig klar til at hjælpe med at arrangere selve festen, hvis man for eksempel ønsker at afholde en bestemt temafest. Det bliver ganske enkelt ikke nemmere at arrangere små såvel som store firmafester, end det er, når man allierer sig med en festarrangør som QAKK. Vil man sikre sig adgang til de bedste festlokaler i København, er det altså hos QAKK, man gør det.

Se alle de fede festlokaler i København og omegn online på QAKKs egen hjemmeside www.qakk.dk og find god inspiration til fortryllende firmafester i flotte omgivelser.