Alt du skal bruge af produktmærkning og inventar

Boxel.dk er virksomheden som kan tilbyde dig alt i smarte rabarmærker i kr. og produktmærkning som nemt gøres med prismærkepistoler. Der er, kort sagt, alt hvad du skal bruge til butikken af produktmærkning og inventar.

Skærmbillede (22)

Gør produktmærkning hurtigt og nemt

Produktmærkning skal være nemt og ikke tage for lang tid, da det er noget som ofte gøres i butikken. Derfor finder du også en lang række redskaber hos Boxel, som vil gøre det meget hurtigere at få ordnet dagens produktmærkning. Der er både tekstilpistoler og prismærkepistoler, som nemt kan indstilles til dagens pris og rabatter. På den måde bliver det meget hurtigere at få ordnet dagens produktmærkning.
Der er selvfølgelig også traditionel skiltetuscher og blæk så det bliver nemt at lave sit eget skilt til butikken. Så der er lidt af hvert hos Boxel, og der er uden tvivl også den rigtige produktmærkning til din butik, hvad enten det er i restaurationsbranchen eller detailhandlen. Du finder nemt produktmærkning på Boxel.dk under kategorien mærkning.

Kvalitetsprodukter til billige priser

Udover produktmærkning kan du også finde smarte rabatmærker i kr. Det er billige rabatmærker som tydeligt skilter at dine varer er nedsat til en given pris, og vil sørge for at du får solgt den givne vare. Der er både smarte rabatmærker i kr. og rabatmærker uden kr. hvor du selv kan tilføje hvor meget prisen er nedsat. Så der er lidt af hvert hos Boxel og du kan finde smarte rabatmærker i kr. i næsten alle priser.
De smarte rabatmærker i kr. fås naturligvis også til faste lave priser hos Boxel, ligesom resten af artiklerne på webshoppen. Det er selvfølgelig altid kvalitetsprodukter uanset hvilke smarte rabatmærker i kr. du vælger, og de passer til alle butikker. Du finder dem alle på www.boxel.dk og det er også stedet du kan finde de mange andre produkter Boxel kan tilbyde dig til din butik.