Drømmer du om en eksklusiv New Yorker væg eller en ståltrappe? Kig forbi firstfloorcph.dk i dag

Hvis du drømmer om en eksklusiv New Yorker væg i sort stål og glas eller en skræddersyet ståltrappe til hjemmet, så er det hos First Floor CPH, du skal henvende dig.

Lav et åbent og lyst rum i form af en New Yorker væg

First Floor CPH laver eksklusive New Yorker vægge I sort pulverlakeret stål og enkeltglas. Mange moderne hjem indrettes med store åben rum, hvilket er fantastisk for lyset, der på den måde kan vandre frit igennem hjemmet, men det kan være generende for indeklimaet, hvis man fx har køkken og stue eller soveværelse i samme rum. En New Yorker væg isolerer både lyd og lugt, og skaber på den måde et dejligt indeklima. Den lader samtidig lyset slippe frit igennem, så man stadig beholder følelsen af de store åbne rum. Du kan bestille en New Yorker væg med skydedør, svingdør eller dobbeltdør, hvis du virkelig vil kunne åbne stort op imellem dine rum. Det er en eksklusiv løsning, og det industrielle look står i smuk kontrast til resten af det moderne hjems indretning. Læs mere om de mange forskellige muligheder for design og glastype på firstfloorcph.dk, hvor du kan se inspirerende eksempler på unikke løsninger.

Ståltrappe efter dine behov og ønsker

First Floor CPH laver også trapper i stål til private og erhvervskunder. En ståltrappe kan se enormt eksklusivt ud i de fleste hjem, og der er mange forskelle muligheder i forhold til design. Deres løsninger er skræddersyede og tilpasses dine behov og ønsker. Du kan se flere forskellige skræddersyede ståltrapper på deres side, som de har skabt for kunder med særlige behov og installeret hjemme hos dem. En ståltrappe er dyrere end en trætrappe, da hvert trin skal håndlaves, men det har til gengæld et helt særligt look, som ikke er til at finde andre steder. Du vil få nordisk minimalisme og et industrielt look, som vil stå i smuk kontrast til dine hvide vægge og gulvet i dit hjem, hvad end det er parketgulv, trægulv eller flisegulv. Læs mere om dine muligheder på firstfloorcph.dk, hvis du tænker på at bestille en ståltrappe til dit hjem.