Salt og Peber – mad til nytårsaften og julemad ud af huset

Hos en cateringvirksomhed som Salt og Peber finder du altid lækker mad til de kendte højtider. Der kan nævnes eksempler som julemad enten til juleaften eller julefrokost, men også en menu til nytårsaften. Klik ind på saltogpeber.dk, og læs mere.

Salt og Peber

Ekstraordinær julemad ud af huset på www.saltogpeber.dk

Salt og Peber tilbyder på nuværende tidspunkt to anordninger til julefrokosten. Du kan bestille julemad ud af huset med alt det lækre som sild, fiskefilet, roastbeef, ribbensteg og meget andet klassisk og smagfuldt, der får tænderne til at løbe lidt i vand. Det kan være et kæmpe ansvar at skulle arrangere en julefrokost, så derfor er det næppe ret overraskende, at mange danskere vælger at bestille julemad ud af huset. Når man vælger catering i stedet for at stå i køkkenet på egen hånd, er der også mere overskud på selve dagen, så man kan planlægge en god quiz eller andet hyggeligt. Salt og Peber tilbyder rigtig lækker julemad ud af huset, som tilberedes i deres forskellige køkkener spredt rundt omkring i Danmark. For en lav kuvertpris kan hele forsamlingen til julefrokosten få rigtig lækker og traditionel mad.

Catering til nytårsaften tilberedt af dygtige kokke

Man kan også bestille diner transportable til nytårsaften hos Salt og Peber. Her er det en 3-retters menu, som rammer bredt blandt de fleste smagspaletter. Der er tale om retter som okse tournedos, laksetatar og chokoladekage fra Frankrig. På nytårsaften gider man ikke gå ned på maden, da den har en stor indflydelse på, hvor mindeværdig denne højtid kommer til at blive. Bestil nytårsmad til at fejre at 2018 passerer, og 2019 begynder. Salt og Peber har den perfekte menu til nytårsaften, som kan afhentes på selve dagen. Bemærk, at der ikke tilbydes levering for nytårsmad.

Bestil en tre-retters menu til nytårsaften eller fristende julemad ud af huset til at mætte gæsterne til årets julefrokost med kollegaer, studievenner eller den fjerne familie.