Måltidskasser til familier samt ekstra specialiteter og delikatesser hos MenuBoxen

MenuBoxen tilbyder deres service til Odense, Århus og andre byer i Jylland og på Fyn. Bestil måltidskasser hver uge lige til din dør, og hav mulighed for at vælge delikatesser til specielle lejligheder.

MenuBoxen

Måltidskasser til singler, kærestepar og familier leveret til døren

MenuBoxen leverer deres familie måltidskasser til Odense, Århus, Esbjerg, Haderslev og andre byder i Midt- og Sønderjylland samt på Fyn. Du kan vælge mellem to typer af måltidskasser – AftenBoxen og LowCarbBoxen. Den første er især henvendt til familier, og retterne prøver derfor at ramme bredt. Her er der også fokuseret på let tilberedning, så børnene kan være med i køkkenet og lære om madlavning. LowCarbBoxen er det kaloriefattige alternativ til dig, som stadig ønsker noget lækkert og friskt. På menuboxen.dk finder du info om disse to typer måltidskasser, som kan skaleres op og ned alt efter familiens størrelse. De fås begge til tre eller fire hverdagsmåltider om ugen. Nyd at modtage en frisk, ny og indbydende måltidskasse hver uge, så du ikke skal tænke på at handle ind til hele familien i et travlt supermarked efter arbejde.

Specialiteter samt delikatesser – bredt sortiment på menuboxen.dk

Hos MenuBoxen tilbydes ligeledes specialiteter og delikatesser, hvis man har brug for noget til en speciel lejlighed eller til en almindelig dag med ekstra selvforkælelse. Disse kan bestilles ved siden af dit abonnement på madkasser. Skal aftensmaden piftes op i den længe ventede weekend? Inde på menuboxen.dk kan du danne overblik over deres specialiteter og delikatesser. Her tilbydes fx brød, pålæg, frugt, ost og kød. Sortimentet med delikatesser byder på fristende vine og øl til entusiaster. Se sortimentet af snacks, læskedrikke, pølser, fødevarer til brunch og morgenmad samt meget andet inden for specialiteter online på menuboxen.dk. Varier hverdagen og weekenden med de bedste delikatesser fra MenuBoxen, som leveres til Århus, Odense, Middelfart, Vejle og andre byer i egnen.

Bestil delikatesser og specialiteter leveret til din dør sammen med sunde måltidskasser til singler, par og familier online hos MenuBoxen.