Hyr en dygtig advokat med særligt kendskab til nyt skilsmissesystem eller børn og samvær hos samvaersadvokaten.dk

Har du brug for hjælp i en skilsmissesag? Så står Advokatfirmaet Strauss & Garlik gerne ved din side. Hos dem mødes du altid af et professionelt team, der rummer både en advokat i børn og samvær og andre specialister, som kan hjælpe med din sag og gennem et nyt skilsmissesystem.

Advokatfirmaet Strauss & Garlik

Professionel advokat med speciale i børn og samvær

I sager om børn og samvær på baggrund af en skilsmisse er der foruden børnenes trivsel mange lovmæssige aspekter at forholde sig til. Har du brug for specialiseret advokathjælp til at håndtere dette? Så er der altid hjælp at finde hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik. De tilbyder nemlig at stille f.eks. en advokat i børn og samvær til rådighed for din sag, så både barnets og dine interesser bliver fremmet. På deres hjemmeside www.samvaersadvokaten.dk kan du læse meget mere om det dygtige og professionelle team, hvad de kan gøre for dig, og samtidig finde en masse nyttig information om skilsmisse-, samværs- og familieretssager.

Nyt skilsmissesystem – lær de nye regler og forhold at kende

I 2019 trådte der desuden et nyt skilsmissesystem i kraft, og det har naturligvis haft betydning for, hvordan skilsmissesager og sager om børn og samvær behandles. Der skelnes nu f.eks. mellem Familieretten og Familieretshuset, der behandler hhv. komplekse sager og de mere simple sager. Har du brug for advokathjælp til at navigere blandt de nye tiltag i forhold til din sag, så er Advokatfirmaet Strauss & Garlik en oplagt samarbejdspartner for dig. Deres team af specialister har naturligvis været forberedt på indførelsen af et nyt skilsmissesystem, og derfor har de sat sig grundigt ind i den nye situation. Dermed er de i stand til at yde dig al den nødvendige bistand, hvis din familie pludselig skal håndtere både skilsmissesager og sager om samvær med børnene.

Har du brug for advokathjælp i forbindelse med en sag om skilsmisse eller børn og samvær? Så kontakt Advokatfirmaet Strauss & Garlik allerede i dag eller besøg samvaersadvokaten.dk. Med en specialiseret advokat ved din side bliver selv et nyt skilsmissesystem nemlig nemmere at overskue.