Grill catering og en veltilberedt sommerbuffet

Salt og Peber er en specialist i grill catering og andre former for diner transportable. Deres sommerbuffet er også et sikkert valg.

Salt og Peber

Se denne gyldne mulighed for grill catering på saltogpeber.dk

Grill catering er for mange mennesker en bedre mulighed end at stå med det hele selv. Det kan være uoverskueligt at forberede kød til en større forsamling. Det kan være svært at ramme den perfekte marinade, og hvad skal der serveres af tilbehør? Hvis du vælger en grill selv menu fra Salt og Peber, så får du leveret kød, der allerede er marineret. Du skal blot smække det på grillen. Deres menuer kommer også med tilbehør som fx coleslaw, græsk salat, stenovnsbagt brød osv. Alt i alt får du en luksuriøs grill oplevelse, uden at du behøver at bekymre dig om det store arbejde. Salt og Peber har kokke med masser af erfaring og passion, der sørger for, at I får den bedste grill catering oplevelse. Du kan finde lidt mere info om det hele samt se retterne på www.saltogpeber.dk. Du er selvfølgelig også velkommen til at spørge nærmere ind til grill catering eller andre former for mad ud af huset.

Salt og Peber er bl.a. kendt for deres sommerbuffet

Der tilbydes i sommeren en smagfuld sommerbuffet. Den leveres kun i sommermånederne, men Salt og Peber tilbyder også unikke menuer og buffeter for efterår, vinter og forår. Deres sommerbuffet består af lidt af det hele. Du finder smagfulde retter som kalvecuvette i varme krydderier, små bagte kartofler med timian og meget andet lækkert. Da en sommerbuffet fra saltogpeber.dk kommer med så mange retter, kan enhver gæst med garanti finde masser af favoritter i buffeten. Husk også, at det er muligt at bestille udsøgte tilvalg til en sommerbuffet, når du bestiller hos Salt og Peber.

Klik ind, og bestil en sommerbuffet med masser af lækre retter tilberedt til perfektion. Kig også nærmere på den unikke mulighed for grill catering hos Salt og Peber via deres internetside.