EXIT-spil og diverse brætspil – fremragende kundeservice på braetogbrikker.dk

EXIT er en serie af spil, som imiterer de escape rooms, der er et stort hit til firmabegivenheder. Bræt og Brikker forhandler flere titler fra denne. Køb alt i brætspil og puslespil på deres hjemmeside eller i deres unikke butik i København V.

Bræt og Brikker

Køb EXIT-spil fra brugervenlig webshop

EXIT: The Game er den lange titel på det fortryllende spil, der giver alle ingredienser til at skabe en escape room-oplevelse. Bræt og Brikker forhandler EXIT-spil som The Sacred Temple, The Deserted Lighthouse og The Cursed Labyrinth. Køb gerne flere EXIT-spil, og hav valgmuligheder næste gang, alle vennerne er samlet. De er et hit til firmafesten, og de kan også bruges til diverse teambuildingarrangementer som et billigere alternativ til de deciderede escape rooms, der typisk også kun findes i de større danske byer. EXIT-spillet er også beskrevet i lidt dybere strejf på braetogbrikker.dk, og personalet i Fisketorvet-shoppingcentret vil selvfølgelig have tid til at vejlede dig yderligere omkring denne serie. Klik ind på braetogbrikker.dk nu, og få inspiration. EXIT: The Game er en fantastisk oplevelse, som alle bør prøve mindst én gang.

Alt i brætspil heriblandt Terraforming Mars, Talisman og UNO

Køb brætspil i høj kvalitet. Alle titlerne er samlet ét sted – braetogbrikker.dk. Køb Catan, Varulv-spil og Bezzerwizzer. Dixit, Monopoly og Carcassonne sælges. Vælg UNO, Terraforming Mars, Talisman og Axis & Allies. Bræt og Brikker har gjort deres bedste for at tilbyde et bredere og stærkere udvalg inden for brætspil. Her i Danmark er der meget, vi kan gøre for at hygge os. En af favoritterne må næsten være at fylde slikskålen og kalde på børnene til en ægte omgang lørdagshygge. En anden er at invitere vennerne over på en god øl og evt. cocktail med voksenspil. Du finder både brætspil til børn og til voksne hos Bræt og Brikker, der altid sørger for en god kundeoplevelse både online og i den fysiske butik. Hvis du har muligheden, kan det klart anbefales at komme forbi København V for at kigge nærmere på de brætspil, der selvfølgelig også er udstillet på hjemmesiden.