Telefonpasning – effektiv og overskudsrig håndtering af dine opkald

Edelmann Kontorservice er en partner, der tilbyder diverse telefonservices. De står f.eks. for håndtering af opkald, når der er overflow af telefonerne. Telefonpasning kan udliciteres. Det er sund fornuft i mange tilfælde, men det kræver dog en serviceminded og professionel partner, som sikrer, at dit brand beskyttes. Vælg derfor trygt edelmann-kontorservice.dk.

Edelmann Kontorservice

Få en hjælpende hånd til håndtering af opkald under spidsbelastninger

I mange virksomheder er der ekstra pres på telefonerne i nogle tidsrum, imens der er masser af tid til at håndtere opkaldene i andre. Edelmann Kontorservice tilbyder bl.a. at håndtere opkald i de travle perioder. Hvis der er spidsbelastning, så viderestilles kunderne til denne part i stedet for. Det giver mere ro hos jer, så I ved, der altid er overskud til at tage hånd om den enkelte kunde og evt. andet arbejde, som skal nås i løbet af dagen. Edelmann Kontorservice sørger selvfølgelig for at håndtere opkaldene med jeres ”stemme”, så at sige. Kunden kommer til at føle det som helt naturligt at blive omstillet til denne telefonservicevirksomhed i stedet for direkte til dit kontor. De stræber nemlig altid efter professionalisme og en venlig kundeservice. De sørger for en god tone og altid med overskud i stemmen. Undgå overflow af telefonerne fremadrettet ved at klikke ind på edelmann-kontorservice.dk. Lad dem om at klare perioderne med spidsbelastninger. De håndterer opkaldene, så presset formindskes.

Professionel telefonpasning på www.edelmann-kontorservice.dk

Hos Edelmann Kontorservice er de mestre i telefonpasning. De udfører en række forskellige serviceprodukter, der selvfølgelig tilpasses jer. Disse produkter hedder TeleReception, TeleReception Flex og TeleSpidsbelastning. De tilbyder også ydelserne TeleSekretær, Televagt og Kalenderbooking. Edelmann Kontorservice er compliant med GDPR. De har styr på reglerne, så alle kundeoplysninger varetages fortroligt efter de gældende regler i Danmark og EU. Derfor er Edelmann Kontorservice den rette partner til at håndtere telefonpasning. Læs mere om deres telefonpasning på www.edelmann-kontorservice.dk, og få svar på spørgsmålene. Efter en indledende samtale, vil du have et bedre kendskab til de ting, som de kan hjælpe jer med.