Oplev steder som Holland, Rom og Amalfikysten

Amalfikysten og Rom er inkluderet i én fantastisk rejse hos Ans Rejser. De tilbyder også rejser til Holland og mange andre steder i verden og i Europa.

Ans Rejser

Amalfikysten med historiske Rom – en sublim rejse hos Ans Rejser

Vil du se nogle af de smukkeste landskaber i Italien? Så er Amalfikysten destinationen for dig. Rejsen Amalfikysten og historiske Rom giver dig det bedste af hovedstaden og denne famøse kyststrækning. Rom er kendt for lækker mad, den hotteste fashion og historiske bygninger og ruiner. Denne hovedstad er en af de byer, der har haft størst betydning for Europas udvikling. Du har mulighed for at få et blik ind i den historiske del af rom. Med Ans Rejser får du set alt det nødvendige og mere til. De dramatiske landskaber på Amalfikysten er med til at give sindet et opfriskende pust efter det hektiske byliv i Rom. Kom væk fra metropolen og tæt på den italienske kultur i dette område. Hver del af Italien byder på unikke oplevelser og mad. Det gælder også for Amalfikysten. Denne pakkeløsning hos Ans Rejser er en fantastisk mulighed for at se to dele af Italien, der står i kontrast til hinanden.

Holland er et land med en rig kultur

Er du vild med Holland? Ans Rejser arrangerer ture til Holland. Turen hedder Holland, kanaler og tulipaner og giver dig en mulighed for at komme helt tæt på dette lavtliggende land. Se de flotte møller og smalle huse. Turen byder bl.a. på en kanalrundfart i Amsterdam, og der er også en tur til fiskerbyen, der hedder Volendam. Denne tur giver dig mulighed for at nyde den spændende natur og den rige kultur, som man forbinder med Holland.

Ans Rejser tilbyder fx Holland rejser og rejser til Amalfikysten samt Rom. Hvis du vælger en samlet løsning på ansrejser.dk, er du sikret et velstruktureret program med uforglemmelige oplevelser. Læs meget mere om destinationerne på hjemmesiden.