Info om momsfritagelse og anden økonomisk rådgivning på privatrevision.dk

Momsregler en et yderst kompliceret område. PrivatRevision er eksperter i økonomisk rådgivning og kan hjælpe virksomheder med at få afklaret, i hvilke tilfælde der er mulighed for momsfritagelse.

PrivatRevision

Har du styr på momsfritagelse?

Visse ydelser hører under reglerne for momsfritagelse, og det er ydelse, som EU’s 6. momsdirektiv anser som værende relevante for almenvellet. Ydelser med momsfritagelse findes inden for sundhed, social forsorg, undervisning, amatørsport, persontransport og meget mere. For erhvervsdrivende er det en indlysende fordel, at der er momsfritagelser på en del af omsætningen. PrivatRevision kan guide dig igennem alle reglerne for momsfritagelse, som ikke altid har let gennemskuelige afgrænsninger. Visse sundhedsmæssige ydelser er således momsfri, mens andre ikke er, f.eks. grundet manglende helbredsmæssig relevans. Og de kan rådgive din virksomhed i, hvilke mulighederne der findes for momsfritagelse. På privatrevision.dk kan du læse mere om, hvordan de kan hjælpe netop dig, og de kan skabe et overblik for dig, så du kan få så gunstige momsforhold som muligt.

Økonomisk rådgivning til investering, bankskifte m.m.

PrivatRevision er eksperter i økonomisk rådgivning. Hvis du er virksomhedsejer, hvad enten der er tale om en enkeltmandsvirksomhed eller en større virksomhed med mange ansatte, kan uvildig økonomisk rådgivning give dig både ro og en bedre økonomi. De vejleder dig om risici forbundet med dine økonomiske forhold, beskatning og investering, så du kan føle dig sikker med et godt overblik over din virksomheds økonomi. Også for lønmodtagere kan økonomisk rådgivning være gavnlig. Lønmodtagere med en god indkomst er ikke altid klar over, hvordan de kan optimere deres skattemæssige forhold. Og hvis de har, kan et sæt professionelle øjne på økonomien godt betale sig. Økonomisk rådgivning hos PrivatRevision foretages af professionelle fagfolk, som gennemgår din økonomi og hjælper dig med overblik og optimering, og dermed en bedre økonomi. Hvad enten du er lønmodtager eller virksomhedsejer kan du derfor overveje at tage kontakt på privatrevision.dk. Her kan de fortælle dig mere om deres ydelser og tilbud, og du kan høre, hvad deres økonomiske rådgivning kan gøre for dig og din økonomi.